HomeTALK OF THE TOWNJUICYΘετικός στον κορωνοϊό ο Μαρίνος Κόνσολος: «Tα συμπτώματά μου είναι ήπια»

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μαρίνος Κόνσολος: «Tα συμπτώματά μου είναι ήπια»

Θετικός στον κορωνοϊό είναι και ο Μαρίνος Κόνσολος, όπως και το το ταίρι του στο J2US Ελένη Δήμου.

Ο Κύπριος ηθοποιός χθες μέσα από ένα insta story θέλησε να επικοινωνήσει με τους followers του και να τους ενημερώσει σχετικά, για την κατάσταση της υγείας του όπως και της απουσίας του από το μουσικό show. 

«Από χθές έχω λάβει άπειρα μηνύματα από όλους εσάς! Θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας! Είμαι θετικός όντως στον κορονοϊό και κάνω κανονικά την καραντίνα μου στο σπίτι μόνος μου χωρίς να βάλω σε κίνδυνο φίλους και συνεργάτες. Γι’ αυτό και η απουσία μου χθες από το live! Tα συμπτώματά μου είναι ήπια και ελεγχόμενα.

Είμαι full εμβολιασμένος και αυτό φυσικά παίζει καθοριστικό ρόλο ότι περνάω τον ιό σαν μια απλή γρίπη, βάσει των γνωματεύσεων των γιατρών μου. Σας ευχαριστώ και πάλι για το τόσο ενδιαφέρον από όλους σας!!! Και να θυμάστε, ο ιός είναι εδώ και δεν παίζει καθόλου. Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας. Θεού θέλοντος τα λέμε το επόμενο Σάββατο live στις 20.00 στον Alpha» έγραψε ο αγαπημένος ηθοποιός. 

Aπό την πλευρά της, η Ελένη Δήμου βρίσκεται στο νοσοκομείο και δεν είναι καθόλου καλά, σύμφωνα με την ίδια. Η τραγουδίστρια είχε ολοκληρώσει από τον Μάιο τον εμβολιασμό της, ωστόσο φαίνεται πως ο ιός έχει επηρεάσει πολύ την υγεία της. Η ίδια πριν λίγες ημέρες είχε κατευθυνθεί στα επείγοντα λόγω των επιπέδων του οξυγόνου τους.

Η Ελένη Δήμου συμμετέχει φέτος στο Just the 2 of Us ως coach του Μαρίνου Κονσόλου,ενώ θετικοί στον ιο έχουν βρεθεί όπως και άλλα πρόσωπα από το σόου.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends