HomeTALK OF THE TOWNJUICYΗ Κωνσταντίνα Eυριπίδου ντυμένη ασορτί με την κόρη της στο γάμο του Γιώργου Μερκή και της Άντρεας Κυριάκου

Η Κωνσταντίνα Eυριπίδου ντυμένη ασορτί με την κόρη της στο γάμο του Γιώργου Μερκή και της Άντρεας Κυριάκου

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με κάθε ευκαιρία αποδεικνύει την τεράστια αδυναμία που έχει στη μονάκριβη κορούλα της η οποία από τότε που ήρθε στον κόσμο, η ζωή της άλλαξε ριζικά.

Μάλιστα, όσο περνά ο καιρός και η μικρή Αριάδνη μεγαλώνει, η παρουσιάστρια δεν χάνει ευκαιρία να απολαμβάνει πολύτιμο χρόνο μαζί της, κάνοντας βόλτες.

Χθες, με αφορμή το γάμο του Γιώργου Μερκή και της Άντρεας Κυριάκου όπου ήταν καλεσμένη, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους το…ασορτί φόρεμα που επέλεξαν για την περίσταση.

Φυσικά, η τρυφερή φωτογραφία απέσπασε εκατοντάδες likes και σχόλια.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends