Οργή για τον γνωστό χορογράφο που χλεύαζε κοπέλα μέσα από το προφίλ του στο instagram.
Χαμός ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες με βίντεο το οποίο ανέβασε ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος με ειρωνικά σχόλια σχολίαζε μία άγνωστη κοπέλα για τα κιλά και τα ρούχα της και μάλιστα την βιντεοσκοπούσε.
Συγκεκριμένα η κοπέλα καθόταν σε διπλανό τραπέζι και ο ίδιος ανέβασε insta story χωρίς να διστάσει να δείξει και το πρόσωπό της. Λίγη ώρα αργότερα και αφού η κοπέλα είδε την ανάρτηση του και κατάλαβε τι συνέβη, ο ίδιος χώθηκε στην τουαλέτα μέχρι εκείνη να αποχωρήσει.
Διαβάστε εδώ: Οργή για τον Τάσο Ξιαρχό: Χαμός με βίντεο που χλευάζει κοπέλα με παραπάνω κιλά
Την οργή τους μέσα από το Twitter θέλησαν να εκφράσουν πολλοί χρήστες του διαδικτύου, για τον γνωστό χορογράφο και την απαράδεκτη συμπεριφορά του, ενώ να σημειωθεί ότι ο ίδιος στο παρελθόν είχε μιλήσει για μπούλιγνκ που είχε δεχθεί και τώρα έκανε ακριβώς το ίδιο και με τον χειρότερο τρόπο, δημόσια.
Πάντως θέση πήραν και αρκετά επώνυμα πρόσωπα με δικές τους αναρτήσεις στα social media.
Η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε θέση επί του θέματος γράφοντας:
«Δεν θα τοποθετηθώ όπως πραγματικά θα ήθελα, γιατί όπως βλέπουμε ξεκάθαρα από την περίπτωση του #ξιαρχο , το bullying γεννάει πολλές φορές bullies. Θα πω μόνο πως εγώ μικρή έμαθα κυρίως να μην κάνω πράξεις σαν αυτή. Για τις ρίγες δεν έμαθα κάτι…» και δημοσίευσε μία φωτογραφία της με ριγέ μπλούζα.

Και η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε μία φωτογραφία της με ριγέ φόρεμα και έγραψε:
«Αύριο πρωί,τα λέμε με πρωινό καφέ και…τις ρίγες μας. Γιατί τα ρούχα είναι για να τα φοράμε οποίοι θελουμε,όπως θέλουμε,σε ο,τι χρωμα και μέγεθος θελουμε και κανείς να μην τα κρίνει. Γιατί ο κόσμος μας δεν δημιουργήθηκε για να «κριθεί» αλλά για να αγαπηθεί. Καληνύχτα ΚΟΥΚΛΕΣ και ΚΟΥΚΛΟΙ.
Καλό μήνα! Με Α Γ Α Π Η & Σ Ε Β Α Σ Μ Ο»

Η ανάρτηση της Κατερίνας Ζαρίφη για το θέμα:
«Οι ρίγες
Κάθετες ή οριζόντιες….
Δεν πρέπει να καθορίζουν απόψεις.
Κάθετα πιστεύω ότι φοράμε ότι γουστάρει η ψυχούλα μας.
Και το κορμί μας παχύ αδύνατο ψηλό κοντό πρέπει δεν πρέπει να αγχώνεται για τα οριζόντια σχέδια.
Αλλά μόνο για νέους ορίζοντες.
Για ένα μόνο σκάω σήμερα το βράδυ.
Γιατί ένα πλάσμα θα κοιμηθεί πληγωμένο.
Και Σ αυτό που θα πω θα είμαι κάθετη και οριζόντια:
Κανεις δεν έχει δικαίωμα μα το κάνει αυτό.
@sissychristidou Σ’ ευχαριστώ για την φωτό έμπνευση», σημείωσε.


