Πριν λίγες μέρες, η Φαίη Σκορδά κατέκρινε έντονα μέσα από την εκπομπή της τον δικηγόρο Θανάση Καρατσιώλη που έκανε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook για τα γυναικεία σώματα με μαγιό στην παραλία και εκείνος απείλησε με μηνύσεις για τα όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπό του.
Η Χριστιάνα Αριστοτέλους σχολίασε με τους συνεργάτες της εκπομπής της το συγκεκριμένο θέμα που μονοπωλεί τις τελευταίες μέρες τα ελληνικά μέσα.
Μάλιστα ο δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη θέλησε να κάνει τη δική του παρέμβαση στο «Με αγάπη Χριστιάνα» και να τοποθετηθεί στο θέμα.
Όπως είπε η παρουσιάστρια, είναι σωστό και δίκαιο εφόσον έχουμε ασκήσει κριτική στις δηλώσεις του και όχι στον ίδιο να μιλήσει στην εκπομπή.
«Είναι απολύτως ακριβή όλα όσα έχετε πει μέχρι τώρα… και το θέμα το πιάσατε με αξιοπρέπεια χωρίς να είστε κακοπροαίρετοι σε αντίθεση με αυτό που συνέβη στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης», σχολίασε ο δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη.

