Φουλ ερωτευμένοι παραμένουν και έξω από το ριάλιτι μόδας Στυλιανός Φλωρίδης και η Όλγα Ντάλλα!
Το ζευγάρι που δημιουργήθηκε μέσα στο σπίτι του GNTM 4 πλέον ζει τον έρωτα του έξω από το σπίτι του γνωστού ριάλιτι και είναι αχώριστοι.
O Στυλιανός με καταγωγή από τη Λεμεσό, μάλιστα δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town ότι η Όλγα θέλει και ελπίζει, να είναι η τελευταία του σχέση.
“Ο ενθουσιασμός μπορεί να είναι πιο έντονος σε συνθήκες εγκλεισμού, αλλά δεν ήμουν ποτέ ξανά στο παρελθόν πιο βέβαιος για κάτι στη ζωή μου, από αυτό που νιώθω τώρα για την Όλγα! Ξέρω πως όταν βγει και η Όλγα από το παιχνίδι -που εύχομαι να κερδίσει- αυτό που έζησα μαζί της μέσα στο GNTM θα γίνει ακόμη καλύτερο και ακόμη πιο έντονο.” είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.
Τώρα ο Στυλιανός ανέβασε και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε “Το άλλο μου ολόκληρο.”

Πάντως είναι τα πρώτα Χριστούγεννα τους ως ζευγάρι και φαίνεται να απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζ!


