HomeTALK OF THE TOWNJUICYXριστιάνα Αριστοτέλους: «Καλή ανάρρωση σε όσους το χρειαζόμαστε»

Xριστιάνα Αριστοτέλους: «Καλή ανάρρωση σε όσους το χρειαζόμαστε»

Εκτός εκπομπής η παρουσιάστρια, το μήνυμα που έστειλε. 

Ξανά στο σπίτι για ανάρρωση βρίσκεται η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία βρέθηκε ξανά εκτός εκπομπής λόγω προβλήματος υγείας. Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα νόσησε από κορωνοϊό, ωστόσο μετά την καραντίνα της επέστρεψε στα καθήκοντά της.

Το απόγευμα της Τρίτης (28/12) στη θέση της Χριστιάνας είδαμε για ακόμη μία φορά τη γνωστή ηθοποιό Χριστιάνα Αρτεμίου αφού η παρουσιάστρια του με “Με αγάπη Χριστιάνα” έπρεπε να μείνει σπίτι. 

Μάλιστα η ίδια χθες, μέσα από ένα insta story που ανέβασε έγραψε: “Ξανά στο σπίτι.. Καλή ανάρρωση σε όσους το χρειαζόμαστε.. Να είναι περαστικά για όλους μας”.

«Η αγαπημένη μας Χριστιάνα λόγω σωματικής εξάντλησης της συνέστησε ο γιατρός ξεκούραση και της είπαμε να μείνει σπίτι να ξεκουραστεί.» δήλωσε η ηθοποιός η οποία αντικατέστησε την παρουσιάστρια.

Christianaari
Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends