HomeTALK OF THE TOWNJUICYΆντρεα Κυριάκου: Oι πρώτες φωτογραφίες  με μαγιό μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της 

Άντρεα Κυριάκου: Oι πρώτες φωτογραφίες  με μαγιό μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της 

Ποζάρει με κόκκινο ολόσωμο μαγιό στην παραλία!

Έκγυος στο δεύτερο παιδάκι της είναι η Άντρεα Κυριάκου όπως η ίδια ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες και το όμορφο μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο που φαίνεται να απολαμβάνει.

Διαβάστε επίσης: Άντρεα Κυριάκου – Γιώργος Μερκής: Περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους

Μάλιστα σε αναρτήσεις της στο instagram στις οποίες βλέπουμε την ίδια να ποζάρει με τον μικρό Λαμπρινό δεν παραλείπει να σημειώσει ότι η οικογένεια της θα μεγαλώσει σύντομα.

Διαβάστε επίσης: Άντρεα Κυριάκου: Τα δάκρυα χαράς και η αντίδραση του Λαμπρινού για το δεύτερο παιδάκι (βίντεο)

Ήδη έκανε και το πρώτο της μπάνιο στην θάλασσα για φέτος και ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με κόκκινο ολόσωμο μαγιό αγκαλιά με τον γιο της και η κοιλίτσα ήδη άρχισε να φαίνεται αν και πολύ λίγο αφού ακόμη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends