HomeTALK OF THE TOWNJUICYΚρατερός Κατσούλης: Τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατο της μητέρας του

Κρατερός Κατσούλης: Τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατο της μητέρας του

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Κρατερός Κατσούλης χθες μετά τη συνέντευξη τύπου  παράστασης στην οποία θα πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός πρόσφατα έχασε τη μητέρα του και είναι η πρώτη φορά που κάνει δημόσια δηλώσεις μετά τον χαμό της. Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως το πρώτο διάστημα του ήταν πολύ δύσκολο να πηγαίνει στις πρόβες καθώς η ψυχολογική και συναισθηματική πίεση που ένιωθε ήταν τεράστια.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (07/06) στη συνέντευξη Τύπου για την πολυναμενόμενη νέα επιθεώρηση «Τι ζούμε ρε;» της Δήμητρας Παπαδοπούλου και εκεί ο γνωστός ηθοποιός μετά από 15 περίπου ημέρες που έχασε τη μητέρα του, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βιώνει.

«Είναι μια ευτυχής συγκυρία για μένα, λόγω προσωπικών συνθηκών. Είναι ένα δώρο στη ψυχή μου αυτό. Δε μου είναι εύκολο όλο αυτό αυτή την εποχή. Είναι εδώ. Είχα πει πως αν ήταν για κάποια άλλη παράσταση, θα είχα φύγει. Τον πρώτο καιρό ήμουν αρκετά ζορισμένος, γιατί μου ήταν πολύ αντιφατική η συνθήκη ότι πάω να κάνω πρόβα. Γιατί δεν είχα αυτή τη διάθεση. Η δυσκολία ήταν μέχρι να έρθω. Αλλά όταν ερχόμουν εδώ, ήταν μια χαρά. Το θέατρο έχει αυτή τη μαγική δύναμη» είπε.

Την είδηση του θανάτου της μητέρας του, είχε κάνει γνωστή ο ίδιος γράφοντας χαρακτηριστικά στο Instagram: «Ας ζήσουμε τη ζωή μας με αγάπη και φως. Χωρίς τύψεις, χωρίς ενοχές, παραδεχόμενοι τα λάθη που θα κάνουμε έτσι κι αλλιώς, ζητώντας συγνώμη, ζώντας ευγνώμονες για όλα τα όμορφα και ωραία, που υπάρχουν γύρω μας καθημερινά, προχωρώντας μπροστά. Η ζωή είναι όμορφη και σπουδαία, απρόβλεπτη μπορεί και σύντομη. Αντίο μάνα θα σ’αγαπώ».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends