CELEBRITIESSHOWBIZΗ Μαρία Κορτζιά απαντά τις κακές γλώσσες: «Όχι δεν είμαι με τον...

Η Μαρία Κορτζιά απαντά τις κακές γλώσσες: «Όχι δεν είμαι με τον Πιέρο για τα χρήματα»

Συνέντευξη στην εκπομπή “Ελα να δεις” παραχώρησε η Μαρία Κορτζιά, η οποία πρόσφατα μετακόμισε στην Ιαπωνία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της Πιέρου Σωτηρίου και πηγαινοέρχονται Κύπρο με τα παιδάκια τους όταν βρίσκουν ευκαιρία.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην εκπομπή του Omega και τον δημοσιογράφο Νικόλα Μουσικό, για την σχέση της με τον Πιέρο και απάντησε σε όλους αυτούς που πιστεύουν ότι είναι μαζί με με τον ποδοσφαιριστή για τα χρήματα.

“Το να ακούς ότι είσαι με τον άνθρωπο σου με τον οποίο είσαι και 11 χρόνια και όταν τον γνώρισες δεν ήξερες καν πως ήταν ποδοσφαιριστής, ήταν θυμάμαι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας τότε. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον Πιέρο για ότι κατάφερε μέχρι στιγμής, αλλά όχι δεν είμαι μαζί του για τα χρήματα ούτε θα ήμουν ποτέ με έναν άνθρωπο για τα χρήματα. Δηλαδή εάν υπάρξει χτύπα ξύλο ένας λόγος που θα πρέπει να χωρίσω δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτώ τα χρήματα. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και είναι λογικό κάποιος κόσμος να σκέφτεται έτσι αλλά θυμίζω σε αυτό τον κόσμο ότι με τον Πιέρο είμαστε από παιδιά μαζί, οπότε όχι δεν υπήρχαν τότε τα χρήματα δεν ήξερα καν τι κάνει τότε.” δήλωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS