HomeTALK OF THE TOWNJUICYΒασίλης Καλλίδης: Το «διαζύγιο» με τη Μενεγάκη και ο «γάμος» με τη Φαίη Σκορδά

Βασίλης Καλλίδης: Το «διαζύγιο» με τη Μενεγάκη και ο «γάμος» με τη Φαίη Σκορδά

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Λοιπόν» παραχώρησε ο Βασίλης Καλλίδης και μίλησε μεταξύ άλλων για την αποχώρηση του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αλλά και τη νέα του τηλεοπτική στέγη.

 

Ο διάσημος σεφ μίλησε αρχικά για την εκπομπή του «Street Food», λέγοντας πως αποτελεί όνειρο κάθε σεφ να κλείσει το εστιατόριο του, που δεν βγάζει πλέον λεφτά και να ανοίξει μια καντίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίζει την κόρη της, Μαρίνα, μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

 

Ο Βασίλης Καλλίδης σχολίασε και το τηλεοπτικό του «διαζύγιο» με την Ελένη Μενεγάκη λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν ήταν ακριβώς «διαζύγιο» γιατί ποτέ δεν υπήρξαν «γάμοι». «Όλα αυτά ήταν γκομενικά, ας τα πούμε έτσι. Πέρα από την πλάκα… από την Ελένη έφυγα πέρσι τον Ιούλιο γιατί κουράστηκα πάρα πολύ με την τηλεόραση, τα εστιατόρια και τα χίλια πράγματα που κάνω. Δεν μπορούσα άλλο, κουράστηκα πάρα πολύ. Την Ελένη τη λατρεύω, μιλάμε, της στέλνω μηνύματα, έχουμε φιλική επαφή πλέον όχι επαγγελματική. Μου έχει λείψει πολύ η παρέα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες αλλά δεν μου έλειψε η δουλειά, δεν μου έλειψε η εκπομπή» δήλωσε και πρόσθεσε «Απείχα ένα χρόνο από την τηλεόραση, οπότε δεν έφυγα από την Ελένη για να πάω στη Φαίη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο λόγος που η Φαίη Σκορδά αντιπαθεί τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (βίντεο)

Ο διάσημος σεφ ρωτήθηκε μετακύ άλλων για το αν έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να συγκρίνει τις δυο κυρίες της τηλεόρασης αναφέροντας πως «όχι δεν θα το έκανα ποτέ. Άλλα καλά έχει η μια, άλλα κακά έχει η άλλη. Δεν θα αποκάλυπτα ποτέ τίποτα από όλα αυτά παρά μόνο ότι και οι δυο είναι γοητευτικές και με έχουν σαγηνέψει, η κάθε μια με τον τρόπο της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends