Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.
Όπως ενημέρωσε ο δημοσιογράφος, Θάνος Βάγιος από «το Πρωινό» του ΑΝΤ1 η πρώτη εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση του ηθοποιού για την πρώτη καταγγέλουσα.
Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση.
Να σου θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η πρώτη καταγγέλλουσα κατέθεσε πως το 2008 πήγε στο θέατρο ΗΒΗ το θέατρο ήταν άδειο και τότε ο Πέτρος Φιλιππίδης της επιτέθηκε και τελικά την εξανάγκασε σε πράξεις που στοιχειοθετούν το αδίκημα του βιασμού.
«Άρχισε να μου μιλάει άσχημα και μου έκανε χειρονομίες. Του ξέφυγα, έτρεξα στο διάδρομο. Με πρόλαβε, με έπιασε από το λαιμό και μου έκανε ό,τι μου έκανε», είχε αναφέρει στην κατάθεσή της.
Σημειώνεται πως οι άλλες δύο κατηγορίες κατά του ηθοποιού είναι “ηπιότερες”, καιθώς αφορούν καταγγελλόμενη απόπειρα βιασμού.
Η αγόρευση της εισαγγελέως συνεχίζεται.
fthis.gr

