Ο Alpha Κύπρου, τη Δευτέρα το βράδυ, πραγματοποιήσε το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο πάρτι του σε γνωστή ταβέρνα, στη Λευκωσία.
Όλοι όσοι ήταν παρόντες διασκέδασαν με πολύ φαγητό, τραγούδι και χορό. Στους ρυθμούς της μουσικής κινήθηκε και η Βασιλική Χατζηαδάμου, η οποία πήρε το μικρόφωνο και ανέβηκε στη σκηνή ψυχαγωγώντας τους παρευρισκόμενους.
Το παρών τους στο πάρτι έδωσαν όλα τα πρόσωπα που εργάζονται στον Alpha Κύπρου, όπως ο Μιχάλης Σοφοκλέους, Λούης Πατσαλίδης, το πάνελ του «Με Αγάπη Χριστιάνα» και πολλοί άλλοι.
Ωστόσο, αισθητή ήταν η απουσία της Χριστιάνας Αριστοτέλους, η οποία δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω πένθους, αφού τη Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου, κηδεύεται ο παππούς του συζύγου της, Γιώργου Εφραίμ.
Δείτε τα στιγμιότυπα:





