Οι πρώτες φωτογραφίες από την βάφτιση και οι νονοί.
Την δεύτερη κορούλα της βάφτισε την περασμένη Κυριακή (28/5) η Ιωάννα Κασουλίδου, με νονό τον Νικόλα Ιωαννίδη και Γιάννη Θεοδώρου.
Στην μικρή, που είναι ο δεύτερος καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της Ανδρέα Ζακχαίο, χάρισαν το όνομα Κατερίνα.
Η κόρη του πρώην Υπουργού Εξωτερικών και ο σύζυγός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, πόζαραν χαμογελαστοί στις πιο όμορφες οικογενειακές τους φωτογραφίες, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν και οι μικρούλες, που είχαν matchy-matchy εμφάνιση με την μητέρα τους.
Η διακόσμηση ήταν εντυπωσιακή και εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η τούρτα







Η ανάρτηση του Νικόλα Ιωαννίδη:
Την πρώτη του ανάρτηση έκανε και ο γνωστός κύπριος επιχειρηματίας Νικόλας Ιωανίδης ο οποίος ήταν ένας από τους δυο νονούς. «Και κάπως έτσι επισφραγίζεται μια φιλία! Με έναν σημαντικό τίτλο. Του νονού. Ευλογημένος για τρίτη φορά! Κατερίνα μου θα προσπαθήσω με όλη μου την αγάπη να είμαι εκεί. Στα εύκολα. Στα δύσκολα. Στις χαρές! Στις λύπες! Για να μην σβήσει ποτέ το χαμόγελο σου! Λαβ γιου».




