Συνέντευξη στην Αφροδίτη Γεωργίου και στο περιοδικό ΤV Mania παραχώρησε η Κατερίνα Αγαπητού η οποία μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα για την 18χρονη πορεία της και ανανεώνει το ραντεβού για τη νέα σεζόν.
Απόσπασμα από τη συνέντευξη:
Του χρόνου συνεχίζεις κανονικά στο ίδιο πόστο;
Ναι, συνεχίζουμε! Καλά να είμαστε, γεροί και δυνατοί και θα συνεχίσουμε καθημερινά και του χρόνου στις 6:45 «Alpha Καλημέρα». Παρέα με τους «Αλφακαλημεριώτες» και τις «Αλφακαλημεριώτισες»!
Υπηρετείς εδώ και πολλά χρόνια τα ΜΜΕ από διαφορετικά πόστα. Κάτι μου λέει ότι το «Alpha Καλημέρα» έχει μια ιδιαίτερη θέση μέσα σου… Νιώθεις ότι βρήκες ακριβώς το στοιχείο σου;
Το πρωινό ήταν πάντα η μεγάλη μου αγάπη, η οποία γεννήθηκε μέσα από την εκπομπή «Νέα Μέρα» το 2012 στο Mega, με τον Δημήτρη Σούγλη. Από τότε και για τα επόμενα χρόνια μέχρι σήμερα αυτή η αγάπη μεγάλωσε, δυνάμωσε και νιώθω πάρα πολύ ευλογημένη που πραγματικά κάνω αυτό που αγαπώ να κάνω. Και δεν το θεωρώ καν δουλειά. Δεν μπορείς να θεωρήσεις αυτό το πράγμα δουλειά, για μένα.
Αν δεν το αγαπούσες τόσο, φαντάζομαι δεν θα μπορούσες να ξυπνάς τόσο άνετα και ευδιάθετα μέσα στη νύχτα για να το υπηρετήσεις. Για πες το πρόγραμμά σου…
Για αυτό ακριβώς δεν είναι δουλειά για μένα. Ξυπνώ γύρω στη 1:30 τη νύχτα και στις 3 τα ξημερώματα είμαι στο γραφείο. Κοιμάμαι ανάλογα με την ώρα που τα παιδάκια μου θα πουν την καληνύχτα! Σε γενικές γραμμές κοιμάμαι κατά μέσο όρο κανένα τετράωρο τη μέρα (γέλια).
Κάπου άκουσα να λες ότι η εκπομπή που κάνεις τώρα, δηλαδή το «Alpha Καλημέρα» θα ήθελες να είναι αυτή με την οποία θα ολοκλήρωνες την πορεία σου στην τηλεόραση!
Δεν θέλω να βάλω χρονικό ορίζοντα και στενά περιθώρια γιατί ένα αστέρι εκεί ψηλά στον ουρανό μου έλεγε πάντα «ποτέ μην λες ποτέ». Αλλά όντως πιστεύω ότι με το «Alpha Καλημέρα» θα μπορούσα να ολοκληρώσω την πορεία μου στην τηλεόραση.

