Στο νοσοκομείο βρέθηκε το περασμένο Σάββατο 26 Αυγούστου η Ιφιγένεια Τζόλα και μοιράστηκε στιγμιότυπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η γνωστή ηθοποιός από τη σειρά «Γη της Ελιάς», αρχικά φωτογράφισε το χέρι της που είχε ορό, γνωστοποιώντας στους followers της πως έπαθε αλλεργικό σοκ, ενώ βρισκόταν σε πάρτι γενεθλίων φίλης της.
Στη συνέχεια έγραψε:
«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές. Ευτυχώς το ξεπέρασα γρήγορα… Η αλλεργία είναι δύσκολο πράγμα, πόσο μάλλον όταν ακόμα δεν έχεις ανακαλύψει σε τι έχεις και ανά πάσα στιγμή εξαπλώνεται παντού, όπου τότε είναι που γίνεται η κατάσταση κρίσιμη. Αυτό έγινε σε εμένα χθες, αλλά με τη βοήθεια των γιατρών στο Ασκληπιείο το ξεπέρασα και τους ευχαριστώ πολύ!!!»



