HomeTALK OF THE TOWNJUICY«Το φλερτ είναι υγεία και καλό είναι να γίνεται» δηλώνει ο Βασάλος μετά τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

«Το φλερτ είναι υγεία και καλό είναι να γίνεται» δηλώνει ο Βασάλος μετά τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

Τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για εκείνον η Μαρία Ιωαννίδου σχολίασε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Η ηθοποιός είχε δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες πως αν τον έβλεπε μπροστά της, σίγουρα θα τον φλέρταρε.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», οαπάντησε: «Μου αρέσουν οι άνθρωποι που λένε την γνώμη τους και την εκφράζουν χωρίς φόβο κι είναι αυθόρμητοι. Θεωρώ ότι το είπε για πλάκα η Μαρία Ιωαννίδου» και πρόσθεσε: «Αν το εννοούσε βέβαια, καλοδεχούμενο. Το φλερτ είναι υγεία και καλό είναι να γίνεται. Πάντα σε λογικά πλαίσια κι όταν είμαστε ελεύθεροι», συμπλήρωσε.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends