HomeTALK OF THE TOWNJUICYΜαρία Κορτζιά: «Υπάρχουν στιγμές που κουράζομαι, που μου λείπει η στήριξη από τους δικούς μας στην Κύπρο»

Μαρία Κορτζιά: «Υπάρχουν στιγμές που κουράζομαι, που μου λείπει η στήριξη από τους δικούς μας στην Κύπρο»

Η Μαρία Κορτζιά αισθάνεται ευλογημένη τόσο για τα δύο υπέροχα της αγόρια, τον σύζυγό της αλλά και τις ευκαιρίες που της δόθηκαν. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town και την δημοσιογράφο Ανασασία Γεωργίου, μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή στην Ιαπωνία και για τις στιγμές που αισθάνεται να της λείπει η βοήθεια και η συμπαράσταση των δικών της στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Κορτζιά: Βρεθήκαμε στα backstage της φωτογράφισης για το Down Town!(βίντεο)

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Βγάζεις την εικόνα ενός απίστευτα υποστηρικτικού ανθρώπου. Ωστόσο, δεν υπάρχουν στιγμές που λυγίζεις, δεδομένου ότι βρίσκεσαι μακριά από το comfort zone σου, μεγαλώνεις δύο παιδιά σε μια ξένη χώρα, με έναν σύζυγο με αυστηρό επαγγελματικό πρόγραμμα;

Δεν κρύβω ότι όντως υπάρχουν αυτές οι στιγμές. Που κουράζομαι, που μου λείπει η βοήθεια και η στήριξη από τους δικούς μας στην Κύπρο. Από την άλλη όμως, έχω την οικογένεια μου και είμαστε ενωμένοι. Οπότε για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό και αυτό που με κάνει να είμαι χαρούμενη.

Είναι ζόρικο να είσαι η μόνη γυναίκα σε ένα σπίτι με τρεις άντρες;

Όχι, αυτό δεν με πειράζει καθόλου. Αντίθετα, αγαπώ την καθημερινότητα μας!

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends