Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε την Τετάρτη (1/11) η Δήμητρα Αλεξανδράκη και μίλησε για πρώτη φορά “ανοιχτά” για την προσωπική της ζωή, τον σύντροφό της και τον χωρισμό τους.
Διαβάστε επίσης Αλεξανδράκη για αποχώρηση: «Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν το κοστολογώ»
Οι δυο τους ήταν έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας όταν ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους, με το μοντέλο να φεύγει από το σπίτι στο οποίο έμεναν μαζί.
Μετά από λίγο καιρό, φαίνεται να ξεπέρασαν τα εμπόδια και πλέον δηλώνουν το ίδιο ερωτευμένοι.
Διαβάστε επίσης Αποχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη από το «I’m a celebrity, get me out of here»
«Με τον Δημήτρη είμαστε περίπου 3,5 χρόνια μαζί. Είχαμε χωρίσει για τρεις μήνες και δεν ήμουν καθόλου καλά, είχα φτάσει 52 κιλά από την στεναχώρια μου. Δεν είχαμε σταματήσει να μιλάμε, απλά δεν μέναμε μαζί. Δεν θέλω να μιλάω για αυτό. Δεν θέλει να δείχνω το πρόσωπό του. Δεν του αρέσει η δημοσιότητα, κάθε φορά που πάω να βγάλω κάτι κρύβεται. Ευτυχώς που δεν το θέλει όλο αυτό, γιατί πιστεύω ότι έτσι έχουμε προφυλάξει τη σχέση μας. Έχω δει τι έχει γίνει όταν έβγαλα στη δημοσιότητα σχέσεις μου και πως πήγαν μετά. Στο τέλος τους κάνεις και μάγκες και μετά σου κάνουν τα δικά τους. Είναι πολύ ξεχωριστός άνθρωπος και γι’ αυτό αποδέχτηκε και την πρόταση γάμου. Μου είχε γίνει ξανά πρόταση γάμου στο παρελθόν από άλλο σύντροφο και είπα όχι», αποκάλυψε.

