Στην εντατική του νοσοκομείου “Γεννηματάς” εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας μετά από την καρδιακή ανακοπή και έμφραγμα που υπέστη.
Από το πλευρό του τραγουδιστή δεν λείπει στιγμή η σύζυγός του Κατερίνα, η οποία στέκεται στο πλευρό του αγαπημένου της και στην περιπέτεια της υγείας του.
Μιλώντας στο Secret και την Σάσα Σταμάτη για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, αποκάλυψε τα εξής: “Δεν μας επιτρέπουν οι γιατροί να μιλάμε και δε θέλω να βγαίνουν και ανακρίβειες… Άλλωστε, δεν υπάρχει και κάτι νεότερο να σας πω αυτή τη στιγμή. Θα πω μόνο πως η κατάσταση είναι σταθερή, με μικρά θετικά σημάδια. Η αγάπη (του κόσμου) είναι μεγάλη, όπως και η στήριξη από κόσμο που τον αγαπά και από ανθρώπους που μας ξέρουν. Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου. Είμαι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος”.
Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή, κατά τη διάρκεια πρόβας για το show “Just The 2 Of Us” την Πέμπτη (28/03).

