Love is in the air! Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ κι ας μη το κρύβουμε, έχουν τη σχέση που όλοι μας ονειρευόμαστε!
Το αγαπημένο ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του Mega Η Γη της Ελιάς, όπου ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και από τότε η ζωή και των δύο μοιάζει με παραμύθι!
Μάλιστα, η Αφροδίτη Λιάντου σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε για τον σύντροφό της με τα καλύτερα λόγια: «Σαν σύντροφος δίνω το 100% και δίνω πολλές ελευθερίες. Ζηλεύω αλλά το κάνω πάντα με χιουμοριστικό τρόπο. Στη συγκατοίκηση θέλω να είναι όλα τέλεια, δεν μπορώ την ακαταστασία και μπορεί να εκνευρίσω τον άλλον. Η μητέρα μου, σε ό,τι αφορά τον σύντροφό μου, ήταν πάντα θετική».

Στη συνέχεια τόνισε: «Η μητέρα μου, σε ό,τι αφορά τον Αλέξανδρο, ήταν πάντα θετική. Για τη συγκατοίκηση δεν το συζητήσαμε. Η μητέρα μου έχει αδυναμία στον Αλέξανδρο και αν συμβεί κάτι πάντα ο Αλέξανδρος είναι ο σωστός».
Για την ονειρεμένη σχέση τους έχει μιλήσει και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης στην εκπομπή «Γεια σου»: «Έχω μιλήσει αρκετά για την προσωπική μου ζωή, νιώθω λίγο άβολα γιατί δεν ξέρω όταν πω κάτι πώς θα παίξει παντού την άλλη μέρα. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο καιρό, αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Μέχρι που είπαμε ότι δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Τέλεια πάει η συγκατοίκηση. Πάντα και οι δύο κάνουμε δουλειές. πιο εύκολο να είναι και οι δύο ηθοποιοί γιατί καταλαβαίνουν τα ωράρια και τις δυσκολίες. Δεν θα γίνει γάμος τώρα. Θεωρώ ότι είμαι ακόμα μικρός. Στο μέλλον εννοείται».
Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δε το κρύβει! Πρόσφατα, η Αφροδίτη Λιάντου δημοσίευσε νέες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το… πάθος δεν κρύβεται!





