HomeTALK OF THE TOWNJUICYΓιώργος Καράβας στους -85 βαθμούς: «Είμαι έτοιμος να πεθάνω όρθιος»

Γιώργος Καράβας στους -85 βαθμούς: «Είμαι έτοιμος να πεθάνω όρθιος»

Σε θάλαμο ακραία χαμηλών θερμοκρασιών μπήκε ο Γιώργος Καράβας για να κάνει κρυοσάουνα, η οποία έχει πολλά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Το γνωστό μοντέλο εκτέθηκε σε πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, που έφτασαν τους -85 βαθμούς για να επιτύχει το αποτέλεσμα που θέλει. Μάλιστα, δημοσίευσε δύο βίντεο από την εμπειρία του κατά την είσοδό και κατά την έξοδό του.

Διαβάστε επίσης:Γιώργος Καράβας: Απαντά πρώτη φορά στα σχόλια που δέχτηκε για το βίντεο στη ντουζιέρα – «Τι πάει να πει ναρκισσισμός;» (vid)

«Είμαι έτοιμος να πεθάνω όρθιος. Λίγες ώρες μετά το Άγιο Όρος, άρα θα πάω έτοιμος» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Καράβας και μπήκε στο θάλαμο για κρυοσάουνα, ενώ όταν βγήκε ξέσπασε σε γέλια.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends