Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου βιώνουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στην προσωπική τους ζωή, αφού πολύ σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Μέχρι τότε το ερωτευμένο ζευγάρι φροντίζει να περνάει όμορφες στιγμές σε διάφορα ελληνικά νησιά. Συγκεκριμένα, πραγματοποίησαν διακοπές στην Τήνο και τη Σύρο και τώρα βρίσκονται στην Κρήτη.
- Διαβάστε επίσης: Έλα να δεις: Επιστρέφει (για λίγο) με Χριστιάνα Αρτεμίου
Η Σιμώνη Χριστοδούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram δημοσίευσε -μεταξύ άλλων- μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να ανταλλάζει ένα παθιασμένο φιλί με τον Ανδρέα Γεωργίου κάτω από τον ήλιο.
Να θυμίσουμε πως ο γάμος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη και της make up artist θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου.
- Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Δεν φαντάζεστε ποιος «έκλεισε» στην εκπομπή της!
Δείτε τα παρακάτω στιγμιότυπα:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

