Ο Νίκος Μουτσινάς άλλαξε τηλεοπτική στέγη αλλά και ώρες προβολής και έτσι έρχεται με το «Νίκος Μουτσινάς Βραδιάτικα». Όπως έχει γίνει γνωστό, η ψυχαγωγική εκπομπή θα προβάλλεται στη βραδινή ζώνη του Alpha.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη, η πρεμιέρα θα είναι την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου! Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή. Όσο για το ποιοι θα είναι οι συνεργάτες τους αυτή τη φορά, βλέπουμε και από το τρέιλερ ότι η στενή του φίλη και συνεργάτιδα Ματίνα Νικολάου είναι σταθερά στο πλάι του, όπως και ο Ανδρέας Βούλγαρης από τους Alcatrash. Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος δεν θα βρίσκονται στο πλευρό του παρουσιαστή.
- Διαβάστε ακόμη: Σοφία Χατζηπαντελή: Στην Κύπρο με τον αδελφό και τη μαμά της
Στην καινούργια εκπομπή θα δούμε δύο νέες τραγουδίστριες. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, σε κάποια επεισόδια της βραδινής εκπομπής θα δούμε τη λεγόμενη αρπαγή καλεσμένων: «Υπάρχει μια πολύ μεγάλη έκπληξη, κάτι που βλέπουμε σπάνια, σε ζωντανά show στην ελληνική τηλεόραση. Θα υπάρξει μια αρπαγή καλεσμένων. Τι εννοώ; Ένα βαν θα πηγαίνει κυριολεκτικά να συλλέγει τους καλεσμένους και να τους φέρνει στο πλατό. Δεν θα γίνεται κάθε φορά αυτό», ανέφερε ο δημοσιογράφος του Breakfast@Star.

