Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελίτας Μιχαηλίδου βρέθηκε πριν από μερικές μέρες η Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.
Η σύζυγος του Νίκου Χριστοδουλίδη, μίλησε τόσο για τον ρόλο της ως σύζυγος του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, όσο και για τον ίδιο, ο οποίος όπως είπε είναι ένας άνθρωπος που εργάζεται νυχθημερόν μαζί με άλλους άξιους συνεργάτες.
Διαβάστε επίσης: Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Είχα στείλει του Γιώργου φωτογραφίες πιο σκληρές,η Μελίνα δεν ήθελε να δει άλλες»
Σε απόσπασμα το οποίο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, έδωσε υποσχέσεις για λύση διαχρονικών προβλημάτων ενώ είπε ότι είναι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του Νίκου Χριστοδουλίδη, αλλά και για την ιδιότητα που έχει η ίδια ως σύζυγος του ΠτΔ.
Αναφέρθηκε και στα παιδιά της και στις συμβουλές που τους δίνει, μεταξύ αυτών ότι αυτό από το οποίο μπορεί να σε κρίνει κάποιος είναι η στάση ζωής σου και το έργο που θα αφήσεις πίσω σου.
View this post on Instagram

