Ο Πάνος Μουζουράκης το πρωί της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον». Μεταξύ άλλων αγαπημένος καλλιτέχνης αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ο Κωστής Μαραβέγιας θα είναι ο νονός της κόρης του.
«Δεν μου λείπει ο Κωστής Μαραβέγιας από το Voice γιατί είναι ο νονός της κόρης μου, οπότε πλέον έχουμε συγγενική σχέση. Διάλεξα τον Κωστή ως νονό για την ευγένειά του, ήθελα αυτό το λάδι, ήθελα και το ταλέντο. Η ευγένειά του πηγάζει από μία πολύ ομαλή αισιοδοξία. Δεν τον έχω δει ποτέ να τσαντίζεται, να θυμώνει ή να χάνει τον έλεγχο. Αυτό το ήθελα για λάδι στην κόρη μου. Εγώ είμαι οξύθυμος», δήλωσε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.
«Όλοι μου έλεγαν στην αρχή ότι το μωρό μοιάζει σε μένα. Πλέον η κόρη μου είναι ίδια η γυναίκα μου», είπε σε άλλο σημείο ο Πάνος Μουζουράκης.
- Διαβάστε επίσης: Έλενα Παπαπαναγιώτου: Το δεύτερο γαμήλιο πάρτυ στην Σαντορίνη
Δείτε το παρακάτω βίντεο:

