HomeTALK OF THE TOWNMEDIA«Απασφάλισε» ο Λιάγκας για τον Βασάλο: «Δεν είναι ωραίο να νομίζεις ότι κοροϊδεύουμε τον κόσμο»

«Απασφάλισε» ο Λιάγκας για τον Βασάλο: «Δεν είναι ωραίο να νομίζεις ότι κοροϊδεύουμε τον κόσμο»

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας 31 Μαρτίου απάντησε στα σχόλια που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για το πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον τσακωμό του Γιώργου Λιάγκα με την Άρια Καλύβα ανέφερε: «Εγώ πιστεύω ότι όταν γίνεται αυτός ο Λιάγκας χαίρεται δίχως αύριο. Την Άρια την ξέρει και για να την πήρε στην εκπομπή ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Όταν γίνεται αυτή η διαμάχη είναι από μέσα του με κομφετί και πανηγυρίζει. Πιστεύω ότι αυτοί οι δύο δεν χρειάζονται κανέναν άλλο στο πάνελ, μπορούν αν γεμίσουν τον χρόνο μόνοι τους. Όταν κάνουν σύσκεψη πιστεύω της λέει “δώσε κι’ άλλο».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας, ανέφερε: «Ίσως φταίω και εγώ που πιθανόν να έχω δώσει μια λάθος αίσθηση στον Κωνσταντίνο. Σε καλώ να έρθεις εδώ και να παρακολουθήσεις όλες μας τις συσκέψεις για να διαμορφώσεις σωστή γνώμη και να μην έχει αυτή που έχεις, η οποία είναι λανθασμένη. Εγώ θέλω αν γίνομαι θέμα, δεν θέλω αν είμαι αδιάφορος και θέλω να μου δείξεις έναν άνθρωπο που κάνει τηλεόραση και θέλει να περνάει αδιάφορος.

Θέλω να κάνω μια τηλεόραση με παρέμβαση, θέλω να λέω τη γνώμη μου ακόμα και αν πυροδοτεί αντιδράσεις. Στους τσακωμούς δεν θέλω να γίνεται αναπαραγωγή, είναι άβολες στιγμές οι τσακωμοί. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου είναι άνθρωποι που συμβιώνω και άνθρωποι που θα συνεχίσω να συμβιώνω. Δεν είναι ωραίο εσύ να νομίζεις ότι κοροϊδεύουμε τον κόσμο στήνοντας ψεύτικος τσακωμούς».

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends