HomeTALK OF THE TOWNMEDIADragons Den - Γιώργος Πελεκάνος: Ο 22χρονος Κύπριος που δεν κατάφερε να πείσει τους επενδυτές

Dragons Den – Γιώργος Πελεκάνος: Ο 22χρονος Κύπριος που δεν κατάφερε να πείσει τους επενδυτές

Στο Dragons Den του ΑΝΤ1, θέλησε να δοκιμάσει την τύχει του ο 22χρονος Κύπριος, Γιώργος Πελεκάνος.

Ο νεαρός φιλοδοξεί να γίνει επιχειρηματίας και έτσι βρέθηκε μπροστά από τους τέσσερις κριτές για να διεκδικήσει το κεφάλαιο που θα τον βοηθήσει να υλοποιήσει την επιχειρηματική του ιδέα.

Συγκεκριμένα, στάθηκε μπροστά στους: Χάρη Βαφειά, Λέων Γιοχάη, Τάσο Οικονόμου, Λιλή Περγαντά, Μαρία Χατζηστεφανή, Νίκη Γουλιμή και ο Γιάννη Τσιώρη και τους παρουσίασε τις κινητές μονάδες πλυσίματος αυτοκινήτων Spotwash.

Ο Γιώργος Πελεκάνος διεκδίκησε από τους επενδυτές 40.000 ευρώ για το 20% της επιχείρησης του, ωστόσο δεν κατάφερε να τους πείσει.

Δείτε το παρακάτω βίντεο στο 17:30: 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends