HomeTALK OF THE TOWNJUICYΚωνσταντίνα Ευριπίδου: Μετακομίζει στην Ελλάδα στο πλευρό του Φίλιππου Μιχόπουλου;

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Μετακομίζει στην Ελλάδα στο πλευρό του Φίλιππου Μιχόπουλου;

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου τον τελευταίο χρόνο διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, αφού βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Ελλαδίτη επιχειρηματία, Φίλιππου Μιχόπουλου.

Η ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 96.8 απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο της και παρόλο που ζουν σε διαφορετικές χώρες, φροντίζουν να βρίσκονται πολύ συχνά.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στο podcast του like.com.cy, Winter@LIKE με τον δημοσιογράφο Χαράλαμπο Χειμώνα. Μεταξύ άλλων μίλησε για την απόσταση από τον καλό της και το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Δες στο παρακάτω βίντεο, όσα αποκάλυψε:

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends