Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα χθες, Δευτέρα 7 Ιουλίου ενώθηκαν με τα Ιερά δεσμά του γάμου. Το Μυστήριο του γάμου τελέστηκε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και έπειτα ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι στην οικεία της οικογένειας Νίκα.
Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε στο πλευρό του όλους τους αγαπημένους του ανθρώπους που επέλεξαν να το τιμήσουν με την παρουσία τους.
Κοντά τους ήταν φυσικά η μητέρα της νύφης, Μιράντα Πατέρα, αλλά όχι ο φημολογούμενος σύντροφός της, Γιώργος Μανίκας.

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram μας ενημέρωσε ότι επέλεξε να περάσει τον χρόνο του με τον στενό του φίλο Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον βαφτιστήρα του Πάρη.

Όπως ήταν αναμενόμενο το γεγονός σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, αφού μπορεί κανένας από τους δύο να μην επιβεβαίωσε τη σχέση τους, ωστόσο οι κοινές τους εμφανίσεις έδειχναν πως αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα. Κατά συνέπεια κάνει πολλούς να αναρωτιούνται αν η σχέση τους περνάει μια καμπή ή αν απλά επέλεξαν να μην εμφανιστούν μαζί, ώστε να μην αποτελέσουν στόχο για gossip.
Δείτε τα παρακάτω στιγμιότυπα που μοιράστηκε ο Γιώργος Μανίκας ενόσω ο γάμος του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Αλεξάνδρας Νίκα βρισκόταν σε εξέλιξη.

