HomeTALK OF THE TOWNJUICYΟι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του ριάλιτι της Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο

Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του ριάλιτι της Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο

Το κορίτσι που δεν κάθεται ποτέ φρόνιμο, δεν λέει να αποχωριστεί τη Μύκονο. Η Λίντσεϊ Λόχαν, ήρθε στο νησί των ανέμων για να μείνει και να κάνει γυρίσματα για το ριάλιτι της. Η χολιγουντιανή ηθοποιός δεν περνάει μόνο τις καλοκαιρινές διακοπές στο νησί, αφού στη Μύκονο -και στη Ρόδο- βρίσκεται το νέο κλαμπ με το όνομά της.

Το μεγαλύτερο μέρος της μέρας το περνάει στο Lohan Club, στο Καλό Λιβάδι, πότε απολαμβάνοντας τη θάλασσα και πότε τρώγοντας ή χορεύοντας με φίλους της τσο μαγαζί. Πρόσφατα ξεκίνησε τα γυρίσματα για το νέο ριάλιτι που θα προβληθεί στην αμερικανική τηλεόραση καιθα έχει τίτλο «Lohan Beach Club».

Αυτές είναι οι εικόνες από τα πρώτα γυρίσματα, με τη Λίντσεϊ σε ώρα εργασίας μαζί με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Lohan Club, Παναγιώτη Σπέντζο, ενώ πίνουν το κοκτέιλ τους και στη συνέχεια με την ηθοποιό στην παραλία και τον κομμωτή και το μακιγιέρ να την ετοιμάζουν για τις λήψεις.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends