HomeTALK OF THE TOWNJUICYΑθηνά Οικονομάκου: Συνόδευσε τα παιδιά της πρώτη μέρα στο σχολείο!

Αθηνά Οικονομάκου: Συνόδευσε τα παιδιά της πρώτη μέρα στο σχολείο!

Στο σχολείο επέστρεψαν τα παιδιά της Αθηνάς Οικονομάκου, σήμερα Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου.

Η περήφανη μαμά συνόδευσε την κόρη της Σιέννα και τον γιο της Μάξιμο στο σχολείο. Για το γεγονός μας ενημέρωσε η ίδια με σχετική ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram.

«Κάθε Σεπτέμβρης φέρνει νέες αρχές. Καλή σχολική χρονιά με υγεία, υπομονή και όμορφες στιγμές σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης που πραγματοποίησε η Αθηνά Οικονομάκου και δημοσίευσε φωτογραφίες με τα δυο της παιδιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

«Είμαι ευτυχισμένη αυτή την περίοδο. Περνάω πολύ ωραία. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να λογοδοτήσω σε κάποιον ή ότι οφείλω εξηγήσεις σε κάποιον. Δεν παρακολουθώ τι λένε για μένα, αλλά μου τα βγάζει το Instagram και αυτά.

Ο καθένας διαχειρίζεται τις απόψεις και την συμπεριφορά του, δεν με αγγίζει κάτι. Στον δρόμο μου λένε αισιόδοξα πράγματα. Δεν έχω νιώσει ποτέ ότι δεν με συμπαθεί ο κόσμος, έχω λάβει αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό», είχε δηλώσει η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Mega, «Χαμογέλα και Πάλι».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends