HomeTALK OF THE TOWNJUICYΙωάννα Τούνη: Με τον νέο της σύντροφο και τους γονείς του

Ιωάννα Τούνη: Με τον νέο της σύντροφο και τους γονείς του

Με τον πιο όμορφο τρόπο υποδέχτηκε το 2026 η Ιωάννα Τούνη. Η No.1 Ελληνίδα influencer και επιχειρηματίας πέρασε την Πρωτοχρονιά στο πλευρό του συντρόφου της, Δημήτρη Σπυριδωνίδη -τον οποίο η ίδια και οι φίλοι του αποκαλούν «Ρόμπι»-, στο σπίτι του, μαζί με τους γονείς του.

Άλλωστε, μέσα από video που ανέβασε από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Αναστασία, εξήγησε γιατί άργησε να κάνει το πρώτο της story, για το 2026.

«Πρώτο story για το 2026, χρόνια πολλά, συμπεθέρα μου! Υγεία πάνω απ’ όλα, τύχη, αγάπη, όλα τα καλά του κόσμου. Να διώξουμε τους τοξικούς ανθρώπους απ’ τη ζωή μας, να βρούμε την υγειά μας», ανήρτησε. Για ποιον, άραγε, «χτυπά η καμπάνα»;

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends