Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του διανύει ο Κώστας Καραφώτης, καθώς απολαμβάνει την καθημερινότητα στο πλευρό της οικογένειάς του, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.
Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή «Buongiorno», ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή ως πατέρας, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η βάφτιση του παιδιού του έχει ήδη μπει σε τροχιά προετοιμασίας.
Όπως ανέφερε, παρά το απαιτητικό επαγγελματικό του πρόγραμμα, προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο παρών στην ανατροφή του παιδιού του, επισημαίνοντας πως το μυστικό βρίσκεται στη συνεργασία και την καλή διάθεση μεταξύ των δύο γονιών. Αν και η σύζυγός του έχει αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινής φροντίδας, ο ίδιος φροντίζει να αξιοποιεί κάθε ελεύθερη στιγμή δίπλα στην οικογένειά του.
Ο Κώστας Καραφώτης αποκάλυψε ακόμη πως το μυστήριο της βάφτισης προγραμματίζεται για τα τέλη Αυγούστου, με τις προετοιμασίες να βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Ωστόσο, κράτησε επτασφράγιστο μυστικό το όνομα που θα πάρει το παιδί τους, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι αποκαλύψεις θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή.
Πέρα από τα οικογενειακά θέματα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του σχέδια, αποκαλύπτοντας ότι το προηγούμενο διάστημα είχε δεχθεί πρόταση για συμμετοχή σε καλλιτεχνικό πρότζεκτ που τελικά δεν προχώρησε. Παρά ταύτα, ξεκαθάρισε πως παραμένει ανοιχτός σε νέες προτάσεις τόσο στον χώρο του θεάτρου όσο και της τηλεόρασης, αρκεί να πρόκειται για κάτι που να ταιριάζει με την εμπειρία και τα ενδιαφέροντά του.
Ιδιαίτερη αδυναμία εξακολουθεί να έχει στα μουσικά τηλεοπτικά πρότζεκτ, τα οποία, όπως παραδέχθηκε, θα εξέταζε με μεγάλο ενδιαφέρον εφόσον παρουσιαζόταν η κατάλληλη ευκαιρία.

