Βαθιά συγκινημένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Τσαλίκης μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν το Πόρτο Γερμενό, επιλέγοντας να μοιραστεί δημόσια τα συναισθήματά του μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κύπρο για προγραμματισμένες μουσικές εμφανίσεις, αποκάλυψε πως ενημερώθηκε με καθυστέρηση για το μέγεθος της καταστροφής, καθώς το απαιτητικό πρόγραμμά του δεν του επέτρεψε να παρακολουθήσει από κοντά τις εξελίξεις.
Όπως ανέφερε, το Πόρτο Γερμενό αποτελεί έναν τόπο γεμάτο προσωπικές αναμνήσεις, αφού επί σειρά ετών το επισκεπτόταν μαζί με τη σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου, και τα τρία τους παιδιά, περνώντας εκεί όμορφες οικογενειακές στιγμές.
«Είμαι στην Κύπρο για συναυλίες, εχθές τελειώσαμε πάρα πολύ αργά και δεν έχω πάρει χαμπάρι την καταστροφή που έχει γίνει στο Πόρτο Γερμενό. Ένα μέρος που πηγαίναμε όταν τα παιδιά μας ήταν μικρά συνέχεια, ένα μέρος που αγαπήσαμε», ανέφερε εμφανώς συγκινημένος.
Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής δεν έκρυψε την αγανάκτησή του για τις συνεχόμενες πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα κάθε καλοκαίρι, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για την επανάληψη τέτοιων τραγικών γεγονότων και τις ανυπολόγιστες συνέπειές τους για το φυσικό περιβάλλον και τις περιουσίες των κατοίκων.
«Εκατόν πενήντα σπίτια έχουν ήδη καεί… Είναι σαν δήλωση ενός προαναγγελθέντος “θανάτου” της φύσης, της περιουσίας, της χώρας μας. Τόσο λυπηρό, τόσο εξοργιστικό, πόσο κρίμα», είπε χαρακτηριστικά, μεταφέροντας την οδύνη του για τις εικόνες καταστροφής.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Τσαλίκης (@tsalikisgiorgos)

