Μια αξέχαστη εμπειρία φαίνεται πως ζουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα, οι οποίοι απολαμβάνουν το ταξίδι του μέλιτος σε έναν από τους πιο εξωτικούς προορισμούς του κόσμου. Μετά τον γάμο τους και τις όμορφες στιγμές που ακολούθησαν στην Ελλάδα, το ζευγάρι αποφάσισε να χαρίσει στον εαυτό του μια μοναδική απόδραση στην καρδιά του Ειρηνικού.
Οι δυο τους επέλεξαν τη μαγευτική Γαλλική Πολυνησία για να γιορτάσουν το νέο κεφάλαιο της ζωής τους, με τις πρώτες εικόνες που δημοσίευσαν στα social media να θυμίζουν πραγματική καρτ ποστάλ. Τιρκουάζ νερά, καταπράσινα τοπία και ειδυλλιακές παραλίες συνθέτουν το σκηνικό των πρώτων ημερών του ταξιδιού τους.
Το ταξίδι ξεκίνησε με έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς συνέπεσε με τα γενέθλια του Μπρούνο Τσερέλα. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας υποδέχθηκε τη νέα του χρονιά εν πτήσει, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό των ονείρων τους.
Η Αθηνά Οικονομάκου, που αρχικά κράτησε μυστικό το σημείο όπου θα περνούσαν τον μήνα του μέλιτος, αποκάλυψε τελικά στους διαδικτυακούς της φίλους ότι η πρώτη τους στάση ήταν η Ταϊτή. Λίγο αργότερα, μέσα από νέες αναρτήσεις, γνωστοποίησε πως το ταξίδι συνεχίστηκε στη μαγευτική Μοορέα, ένα από τα πιο εντυπωσιακά νησιά της περιοχής, διάσημο για τα καταγάλανα νερά, τις τροπικές παραλίες και την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του.
«Επιτέλους στη Μοορέα», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για τον εξωτικό προορισμό που εξερευνούν μαζί.
Όλα δείχνουν πως το ζευγάρι απολαμβάνει στο έπακρο αυτές τις ξεχωριστές στιγμές, μακριά από την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το ταξίδι του μέλιτος αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για χαλάρωση, νέες εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις, με την Αθηνά Οικονομάκου και τον Μπρούνο Τσερέλα να δείχνουν πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ.

