Την Κρήτη και συγκεκριμένα τη Σητεία έχει επιλέξει η Βάσω Λασκαράκη για να γεμίσει τις μπαταρίες της μετά από μια απαιτητική τηλεοπτική σεζόν. Η ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, στο αγαπημένο της νησί πάντα στο πλευρό του συζύγου της Λευτέρη Σουλτάτου, βρίσκοντας χρόνο για χαλάρωση και μικρές αποδράσεις μακριά από τους έντονους ρυθμούς της δουλειάς.
Μετά την ολοκλήρωση μιας ακόμη περιόδου γυρισμάτων για τη σειρά του Alpha «Το Σόι Σου», η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Βάσω Λασκαράκη φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της τα επαγγελματικά και απολαμβάνει την ανεμελιά του καλοκαιριού.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από τη Σητεία, χαρίζοντας στους διαδικτυακούς της φίλους μια μικρή γεύση από το όμορφο κρητικό τοπίο.
Στα στιγμιότυπα ποζάρει στο λιμάνι της Σητείας, έχοντας ως φόντο τη θάλασσα και το καλοκαιρινό σκηνικό της περιοχής. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η απόλυτα φυσική της εμφάνιση, καθώς η ηθοποιός φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ και με χαλαρή διάθεση.
Χωρίς υπερβολές και με τον αυθορμητισμό που χαρακτηρίζει τις καλοκαιρινές της αναρτήσεις, η Βάσω Λασκαράκη δείχνει να απολαμβάνει τις απλές στιγμές των διακοπών της στην Κρήτη, λίγο πριν επιστρέψει και πάλι στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

