HomeTALK OF THE TOWNJUICYΣάκης Κατσούλης: Η ξεχωριστή ευχή στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη – «Για πρώτη φορά γιορτάζουμε ως οικογένεια τριών»

Σάκης Κατσούλης: Η ξεχωριστή ευχή στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη – «Για πρώτη φορά γιορτάζουμε ως οικογένεια τριών»

Η πρώτη γιορτή της Μαριαλένας μετά τον ερχομό του γιου τους και το τρυφερό μήνυμα του Σάκη Κατσούλη που συγκίνησε

Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι ο φετινός Δεκαπενταύγουστος για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς είναι η πρώτη φορά που γιορτάζουν την ονομαστική εορτή της Μαριαλένας έχοντας στην αγκαλιά τους το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Ο Σάκης Κατσούλης θέλησε να ευχηθεί δημόσια στη σύντροφό του, μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram. Δημοσίευσε μια φωτογραφία της Μαριαλένας από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όπου εκείνη χαμογελά ξέγνοιαστη δίπλα στη θάλασσα, έχοντας κοντά της και τον μικρό τους γιο.

Η φετινή γιορτή έχει, όπως είναι φυσικό, διαφορετικό συμβολισμό για το ζευγάρι. Μετά τη γέννηση του παιδιού τους, οι δυο τους διανύουν μια νέα και ιδιαίτερα όμορφη περίοδο, γεμάτη οικογενειακές στιγμές και πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Ο Σάκης Κατσούλης συνόδευσε το στιγμιότυπο με λόγια γεμάτα αγάπη για τη σύντροφό του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά στη γυναίκα της ζωής μου, στη μαμά του μικρού μας, στον άνθρωπό μου. Φέτος η γιορτή σου είναι ακόμα πιο ξεχωριστή, γιατί τη γιορτάζουμε για πρώτη φορά ως οικογένεια τριών».

Παράλληλα, ο γνωστός επιχειρηματίας έστειλε τις ευχές του σε όλους όσοι γιορτάζουν, γράφοντας: «Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν σήμερα. Η Παναγία να χαρίζει υγεία, αγάπη και να προστατεύει κάθε σπίτι».

Η ανάρτηση αποτύπωσε με τον πιο όμορφο τρόπο τη νέα καθημερινότητα του ζευγαριού, με τον Σάκη και τη Μαριαλένα να απολαμβάνουν το πρώτο τους καλοκαίρι ως γονείς και να δημιουργούν τις πρώτες οικογενειακές τους αναμνήσεις μαζί με τον γιο τους.

Img 1313

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends