HomeTALK OF THE TOWNJUICYΦώτης Γεωργίδης για τη σύζυγό του: «Μπήκε στο σπίτι μας ένας γλυκός άνθρωπος - Τα παιδιά μου είναι κολλημένα μαζί της»

Φώτης Γεωργίδης για τη σύζυγό του: «Μπήκε στο σπίτι μας ένας γλυκός άνθρωπος – Τα παιδιά μου είναι κολλημένα μαζί της»

Ο Φώτης Γεωργίδης φιλοξενήθηκε στο podcast του like.com.cy, «Winter@LIKE», με τον Χαράλαμπο Χειμώνα. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός ρωτήθηκε για τη σύζυγό του, Μαρίνα Μακρή, και αποκάλυψε ότι διατηρεί μια πολύ όμορφη σχέση και με τα μεγαλύτερα παιδιά του.

«Νιώθω πολύ ευτυχισμένος που την έχω δίπλα μου και βρισκόμαστε σε αυτή τη σχέση της αφύπνισης», δήλωσε αρχικά ο Φώτης Γεωργίδης για τη σύζυγό του.

«Είναι μωρά της πλέον, έτσι τα νιώθει», απάντησε ο αγαπημένος ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της καλής του με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του.

«Βέβαια, το παρατηρείς (σ.σ. την εικόνα όλης της οικογένειας), γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι, ενώ έχεις τις αμφιβολίες σου για τα παιδιά σου, δεν ξέρεις αν κάνεις καλά, πώς θα το πάρουν, και βλέπεις μια ενέργεια μέσα στο σπίτι τόσο γλυκιά, γιατί ήρθε ένας γλυκός άνθρωπος και τα μωρά είναι κολλημένα πάνω της, από τον μεγάλο μου γιο μέχρι το βρέφος, αντιλαμβάνομαι ότι είμαστε ευλογημένοι. Είναι πάρα πολύ όμορφο πράγμα», πρόσθεσε ο Φώτης Γεωργίδης.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Θυμίζουμε ότι ο Φώτης Γεωργίδης και η σύζυγός του, Μαρίνα Μακρή, τον Νοέμβριο του 2025 καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends