HomeTALK OF THE TOWNJUICY«Απασφάλισε» ο Μικρούτσικος για τον χαιρετισμό Γονίδη στον Κασιδιάρη

«Απασφάλισε» ο Μικρούτσικος για τον χαιρετισμό Γονίδη στον Κασιδιάρη

Την έντονη αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο ο Σταμάτης Γονίδης υποδέχτηκε τον Ηλία Κασιδιάρη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Ο παρουσιαστής επέκρινε τον δημόσιο χαιρετισμό από την πίστα, εστιάζοντας ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ο τραγουδιστής τον αποκάλεσε φίλο του. Χαρακτήρισε το περιστατικό ανεπίτρεπτο και αναφέρθηκε στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

«Θέλω να φύγω λοιπόν από τη Νέα Δημοκρατία και να έρθω σε ένα ανεπίτρεπτο γεγονός. Μιλάμε για τον Ηλία Κασιδιάρη, αυτός ο νεοναζί φασίστας, αυτός ο εκ των δύο, υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, μέσα από τα τερτίπια των νόμων κατάφερε και αποφυλακίστηκε.

Έτσι είναι το νομικό μας σύστημα. Δεν φταίει αυτός. Φταίμε όλοι εμείς που έχουμε τέτοιους νόμους, τέτοιους κανόνες και είμαστε αυστηροί όταν τους βολεύει και όταν δεν τους βολεύει, κάνουν τα στραβά μάτια», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Πήγε στο μαγαζί του Σταμάτη Γονίδη. Δεν τον είχαν δει στην αρχή. Δυο τρεις πήγανε δίπλα του, δύο τρία άμυαλα παιδάκια και έβγαλαν selfie πριν ο Γονίδης βγει και δηλώσει ότι σήμερα παρευρίσκεται εδώ ο φίλος μου ο Κασιδιάρης. Φίλο τον ανέβαζε, φίλο τον κατέβαζε και τότε ακούστηκαν περισσότερα χειροκροτήματα.

Το θεωρώ ανεπίτρεπτο. Το θεωρώ ανεπίτρεπτο, όχι για τον Κασιδιάρη. Ο Κασιδιάρης είναι δεδομένος φασίστας. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ξυλοκοπεί στην τηλεόραση βουλευτίνες. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος όπου βρει στους δρόμους, αυτός και οι ομάδες του, χτυπάνε μετανάστες, χτυπάει συνδικαλιστές στο Πέραμα, φτύνει δημοσιογράφους, κλωτσάει δημοσιογράφους και γενικά σκοτώνουν τον Παύλο Φύσσα οι ομάδες του και πάει λέγοντας. Δεν θα κάτσω να επιχειρηματολογήσω γι’ αυτόν. Αυτός τη δουλειά του κάνει.

Με μπράβο τον υποδέχτηκαν, με μπράβο πήγε στον Γονίδη. Εσύ βρε Γονίδη, εσύ. Θα μου πεις τι να κάνει; Να τον αποκαλείς φίλο και να χαίρεσαι που ‘ρθε; Έχουμε λοιπόν ένα τέτοιο τύπο να γλεντοκοπάει και ο Παύλος Φύσσας να βρίσκεται στο χώμα», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Τι απάντησε ο Σταμάτης Γονίδης

Μιλώντας στο TLIFE, ο τραγουδιστής διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει προσωπικά τον Ηλία Κασιδιάρη. Όπως εξήγησε, τον καλωσόρισε από τη σκηνή επειδή εκείνος επέλεξε το κέντρο για να γιορτάσει την αποφυλάκισή του και του ευχήθηκε να είναι καλός πολίτης.

Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τι γράφεται στο διαδίκτυο, επαναλαμβάνοντας πως τον χαιρέτησε ως επισκέπτη του νυχτερινού κέντρου.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends