Σχεδόν έναν μήνα μετά τον θάνατο του Presley Gerber, η Cindy Crawford έκανε την πρώτη δημόσια ανάρτηση για την απώλεια του γιου της. Στις 18 Οκτωβρίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πορτρέτο του Presley, στο οποίο εμφανίζεται χαμογελαστός, με λευκά φτερά στο φόντο.
Το μήνυμα που συνόδευε την φωτογραφία ήταν γραμμένο εκ μέρους όλης της οικογένειας. «Είμαστε συντετριμμένοι που χάσαμε τον αγαπημένο μας γιο και αδελφό», έγραψαν η Cindy Crawford, ο Rande Gerber και η Kaia Gerber, προσθέτοντας πως νιώθουν ευλογημένοι που είχαν τον Presley στη ζωή τους για 27 χρόνια. Τον περιέγραψαν ως μια γλυκιά και όμορφη ψυχή, που έζησε με καλοσύνη και ευαισθησία. «Μέχρι να ξανασυναντηθούμε, γλυκό μας αγόρι. Θα σε αγαπάμε για πάντα», κατέληξαν.
View this post on Instagram
Η Kaia Gerber αποχαιρέτησε τον αδελφό της και με δική της ανάρτηση, στην οποία μοιράστηκε φωτογραφίες και ένα βίντεο από την παιδική τους ηλικία. Έγραψε πως ήταν ο καλύτερός της φίλος και ο μεγάλος της προστάτης, ενώ περιέγραψε πόσο δύσκολο είναι να μάθει να ζει με την απουσία του. «Γεννήθηκα αγαπώντας σε. Θα πεθάνω αγαπώντας σε», σημείωσε, κλείνοντας το μήνυμά της με τη φράση: «Αυτό το πάρτι δεν είναι καθόλου το ίδιο χωρίς εσένα, Prez»
View this post on Instagram

