Ο Κώστας Καζάκας το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα, έπειτα από 30 χρόνια ζωής στην Κύπρο, με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».
«Με έφερε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε επαφή με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαπαθανασίου, για τον ρόλο του Αλβανού στους “Συμπέθερους από τα Τίρανα”. Μιλήσαμε, κλείσαμε ραντεβού, πήγα και με είδαν, μου έδωσαν το κείμενο και με ρώτησαν αν θέλω να παίξω ή όχι. Το διάβασα και αμέσως τους απάντησα θετικά», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Καζάκας.
- Διαβάστε επίσης: Κώστας Καζάκας: Πάντρεψε την κόρη του – Τα πρώτα στιγμιότυπα από το χαρμόσυνο γεγονός
«Κατέβηκα λοιπόν στην Αθήνα. Πούλησα σπίτια, τα πάντα… Δεν ήταν μια απλή υπόθεση γιατί έπρεπε να μεταφέρω εδώ όλη μου τη ζωή. Πούλησα το σπίτι, που είναι το μόνο πράγμα που με στενοχώρησε γιατί ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο σπίτι του 1987. Ένα διατηρητέο που είχα αγοράσει», πρόσθεσε ο επιτυχημένος ηθοποιός.
«Το είχα φτιάξει από τα θεμέλια του σχεδόν, γιατί ήταν μισογκρεμισμένο όταν το αγόρασα. Εκείνο λίγο με πόνεσε που το πούλησα αλλά είχαμε πει με την γυναίκα μου ότι, από τη στιγμή που δεν το χαιρόμαστε, δεν υπάρχει λόγος να το ‘χουμε», κατέληξε ο Κώστας Καζάκας.
Δείτε το παρακάτω βίντεο:

