Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ντύθηκε νύφη και έκλεψε τις εντυπώσεις το βράδυ της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου, στο fashion show του Βασίλη Ζούλια, που έγινε με αφορμή της 38ης Athens Fashion Week.
Η πασαρέλα πραγματοποιήθηκε στο Εργοστάσιο Μουζάκη, όπου ο σχεδιαστής, παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2026-2027, με τίτλο «Strike a Pose».
Το γνωστό μοντέλο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σόου του Βασίλη Ζούλια, παρουσιάζοντας διαφορετικές δημιουργίες και αναδεικνύοντας με τον δικό της τρόπο το ιδιαίτερο ύφος του σχεδιαστή. Αυτό όμως που μαγνήτισε περισσότερο τα βλέμματα, ήταν το λευκό φόρεμα με τις ασημένες λεπτομέρεις και την ιδιαίτερη λαιμόκοψη. Το look της ολοκληρώθηκε με ασημένιες γόβες και τα μαλλιά σε ψηλό κότσο.
Διαβάστε επίσης:Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πρωτοφανές ξέσπασμα μπροστά στις κάμερες – «Δεν σας επιτρέπω!»


