Α.J. Vouros: Παρουσίασε τη νέα επαναστατική φόρμουλα System Professional, EnergyCode™

Α.J. Vouros: Παρουσίασε τη νέα επαναστατική φόρμουλα System Professional, EnergyCode™

Α.J. Vouros: Παρουσίασε τη νέα επαναστατική φόρμουλα System Professional, EnergyCode™

Σε μια αποκλειστική παρουσίαση της νέας επαναστατικής φόρμουλας System Professional, EnergyCode™, προσκάλεσε η εταιρεία A. J. Vouros την ελίτ των Κυπρίων κομμωτών, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, στο Residence στη Λευκωσία, με στόχο να ζήσουν πρώτοι από όλους τη μοναδική εμπειρία και την πρωτοποριακή φιλοσοφία του brand, που ανακάλυψε ότι «τα μαλλιά κάθε ανθρώπου έχουν το δικό τους προφίλ ενέργειας (energy profile), άρα, χρειάζονται εξατομικευμένη φροντίδα».

Η A.J. Vouros υποδέχτηκε τους καλεσμένους της – δημοφιλείς εκπροσώπους της κομμωτικής τέχνης στην Κύπρο, καθώς και εκπροσώπους των Media – σε ένα cocktail party μέσα σε μια μινιμαλιστική ατμόσφαιρα, δημιουργημένη με υψηλή αισθητική που εξέφραζε τη φιλοσοφία και τις υψηλές προδιαγραφές του διεθνούς Brand.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Κωνσταντίνος Σκορίλας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Wella Ελλάς, ο οποίος παρουσίασε στο κοινό την επαναστατική ανακάλυψη των νέων προϊόντων της System Professional, που βασίζονται στο Σύμπλεγμα EnergyCode™, μια τεχνολογία σχεδιασμένη για να διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας και να βελτιώνει την υφή και την υγεία των μαλλιών μας στη στιγμή.

Σύμφωνα με κλινικές έρευνες, υπάρχουν πάνω από 174 εκ. πιθανά συστήματα περιποίησης μαλλιών, και η τεχνολογία EnergyCode™ ανταποκρίνεται με μια ολοκληρωμένη σειρά εξατομικευμένων συστημάτων περιποίησης, τόσο στο κομμωτήριο όσο και στο σπίτι, για να μπορείτε να αποκτήσετε τα υγιή και λαμπερά μαλλιά που σας αξίζουν.

Η αποκλειστική σειρά EnergyCode™ System Professional εισάγεται και διανέμεται αποκλειστικά από τον A. J. Vouros Ltd.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *