Από τον ήλιο κράτησε μόνο τα καλά… με τα αντηλιακά Luxurious Suncare της InterMed

Τα αντηλιακά είναι η πρώτη σου γραμμή άμυνας έναντι των επιβλαβών υπεριωδών ακτινών του ήλιου, που μπορούν να βλάψουν την επιδερμίδα ή και να οδηγήσουν ακόμη και σε καρκίνο του δέρματος. Βρήκαμε tα πιο hot αντηλιακά που πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου το φετινό καλοκαίρι για να πετύχεις το τέλειο μαύρισμα και για να είσαι ταυτόχρονα πλήρως προστατευμένη!

Και όσο κλισέ και αν ακούγεται, δεν πρέπει να αμελείς να φοράς το αντηλιακό σου 365 ημέρες τον χρόνο, αφού οι ακτίνες του ήλιου, εκτός από το καλοκαίρι, μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικές και τον χειμώνα.

Οι UV ακτίνες του ηλίου είναι βλαβερές για το δέρμα. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι, όπως επίσης γνωρίζουμε τη σημασία της αντηλιακής προστασίας, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Για να μην θέσεις σε κίνδυνο την υγεία της επιδερμίδα σου και, κυρίως για να απολαύσεις το καλοκαίρι σου ξέγνοιαστα χωρίς εγκαύματα, σου παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας αντηλιακά προσώπου και σώματος από τη φαρμακευτική βιομηχανία Intermed.

Η σειρά Luxurious Suncare της InterMed σου δίνει τη δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης αντηλιακής προστασίας για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά με προϊόντα με αντιοξειδωτική σύνθεση με βιταμίνη C, ενισχυμένο συνδυασμό UV φίλτρων που προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία από την UVA, UVB ακτινοβολία και αντιγηραντική δράση.

Δες πιο κάτω τα δικά μας αγαπημένα:

#1

Αντηλιακή κρέμα με χρώμα Luxurious Sun Care Silk Cover Bronze With Hyaluronic Acid SPF50 (σε δύο αποχρώσεις)

Μια καινοτόμος, έγχρωμη αντηλιακή κρέμα προσώπου πολύ υψηλής προστασίας και ταυτόχρονης ανάπλασης, με ήπια καλυπτική δράση. Η εξειδικευμένη της σύνθεση, εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ, σφραγίζει την υγρασία της επιδερμίδας ενισχύοντας τη φυσική αναπλαστική ικανότητα του δέρματος. Χάρη στη Βιταμίνη Ε που περιέχει, προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική προστασία και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Προλαμβάνει τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας.

#2

Αντηλιακή κρέμα ματιών Luxurious Anti- ageing Sunscreen Eye Cream SPF 30

Με Υαλουρονικό, Shea butter, Πανθενόλη & Εκχυλίσματα Χρυσάνθεμου και Φυκιών. Αξιόπιστη προστασία από την ακτινοβολία UVA και UVB για την πρόληψη της φωτογήρανσης και τη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων γύρω από την ευαίσθητή περιοχή των ματιών.

#3

Αντηλιακό χειλιών Luxurious Protective & Hydrating Lip Balm SPF 30

O ισορροπημένος συνδυασμός UVA / UVB φίλτρων και πλούσιων ενυδατικών παραγόντων προσφέρει υψηλή προστασία και φροντίδα των χειλιών κάτω από τον ήλιο. Η πλούσια σύνθεση περιποιείται τα ξηρά χείλη και προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση, ενώ οι σφαίρες Υαλουρονικoύ οξέος γεμίζουν τις γραμμές των χειλιών, χαρίζοντάς τους όγκο. Με Κολλαγόνο, βούτυρο Καριτέ, Jojoba oil, Προβιταμίνη Β5, Βιταμίνη C & E.

#4

Αντηλιακό σπρέι σώματος Luxurious Suncare Antioxidant Sunscreen Invisible Spray SPF 30 και SPF 50

Διάφανo spray με Βιταμίνη C που μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα και γρήγορα σε στεγνό ή βρεγμένο δέρμα, δημιουργώντας έναν υδρόφοβο φραγμό. Η αντιοξειδωτική σύνθεση με βιταμίνη C και ενισχυμένο συνδυασμό UV φίλτρων προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από την UVA, UVB ακτινοβολία και αντιγηραντική δράση. Ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα από την οξειδωτική φθορά, ενώ βελτιώνει την υφή του χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Σε συσκευασίες 200ml & 100ml

Την αντηλιακή σειρά με όλα τα προϊόντα για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά Luxurious Suncare της InterMed θα τη βρεις στα φαρμακεία