ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΔρ Καρατζιάς: Οι νέες επαναστατικές μέθοδοι Vaser 3D Lipo και Renuvion!

Δρ Καρατζιάς: Οι νέες επαναστατικές μέθοδοι Vaser 3D Lipo και Renuvion!

Ο Δρ. Άγγελος Καρατζιάς, πλαστικός χειρουργός αισθητικής και αποκατάστασης, μας αποκαλύπτει τα πάντα γύρω από την πολυσυζητημένη μέθοδο λιποαναρρόφησης Vaser 3D Lipo η οποία σε συνδυασμό με την νέα επαναστατική, ελάχιστα παρεμβατική μέθοδο Renuvion που μόλις έφτασε στην Κύπρο, υπόσχονται εκπληκτικά αποτελέσματα.

Δρ. Καρατζιά πώς μπορεί κανείς να αποκτήσει το σώμα των ονείρων του;
Μακάρι να υπήρχε μια απλή απάντηση σε αυτό το ερώτημα και μια ακόμα πιο απλή λύση! (Γέλια). Αξίζει ωστόσο να αναφέρουμε ότι η ελάχιστα παρεμβατική λιποαναρρόφηση Vaser 3D Lipo μπορεί να είναι σύμμαχός μας στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε το σώμα μας, αφού έχει την δυνατότητα να αφαιρεί το λίπος χωρίς να προκαλεί τραύματα στους ιστούς, δημιουργώντας παράλληλα κοιλιακούς και δίνοντας την αίσθηση του μυώδες αθλητικού σώματος. Με την αφαίρεση του λίπους, δημιουργούμε γραμμώσεις και σύσφιξη, όχι μόνο στην κοιλιακή χώρα, αλλά και σε περισσότερα σημεία του σώματος. H συγκεκριμένη μέθοδος μάλιστα, συνδυάζεται ιδανικά με το Renuvion για εξαιρετικά αποτελέσματα, με στόχο την καλύτερη δυνατή εικόνα προσώπου και σώματος.

Δρ. Καρατζιά, ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στις δύο αυτές μεθόδους, το Vaser και το Renuvion;
Το μηχάνημα λιποαναρρόφησης Vaser 3D Lipo αντιμετωπίζει οριστικά το τοπικό πάχος. Σε αντίθεση, το Renuvion καταπολεμά την χαλάρωση του δέρματος τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. O συνδυασμός και των δύο δίνει το ιδανικό αποτέλεσμα που αναζητά ο κάθε ασθενής.

Πώς ακριβώς δουλεύουν οι δύο αυτές θεραπείες, το Vaser 3D Lipo και το Renuvion;
Το Vaser 3D Lipo είναι ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η πλαστική χειρουργική στον τομέα της ελάχιστα επεμβατικής λιποαναρρόφησης. Βασίζεται στη δύναμη των υπερήχων, γεγονός που κάνει την όλη διαδικασία  εξαιρετικά απλή αλλά ταυτόχρονα και εντυπωσιακά αποτελεσματική. Η μέθοδος αυτή δίνει την δυνατότητα στον πλαστικό χειρουργό να κάνει εξαιρετικά λεπτούς χειρισμούς, ώστε να είναι σε θέση να σμιλεύει τους μύες της κοιλιάς ή τις γραμμώσεις των μυών στο επιθυμητό σημείο. Δεν αφήνει σημάδια και είναι μια πιο αποτελεσματική μέθοδος λιποαναρρόφησης σε σύγκριση με άλλες. Όσο αφορά την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο Renuvion, είναι υψηλής ακρίβειας ενέργεια πλάσματος, που παράγεται από αέριο ήλιο και ραδιοσυχνότητες και έχει ως αποτέλεσμα τη σύσφιξη και αναζωογόνηση προσώπου και σώματος, έτσι ώστε να αποκτήσουν μια πιο νεανική όψη.

Είναι οι δύο αυτές θεραπείες ιδανικές τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες;
Βεβαίως. Τόσο το Vaser όσο και το Renuvion μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε άντρα και γυναίκα που θέλουν να βελτιώσουν το σώμα ή το πρόσωπό τους.

Πως μπορεί ο ασθενής να διατηρήσει τα αποτελέσματα μετά από τις συγκεκριμένες επεμβάσεις;
Η διατήρηση σταθερού σωματικού βάρους είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη διατήρηση του άριστου αποτελέσματος που θα μας δώσουν οι επεμβάσεις αυτές. Παράλληλα, τονίζω συχνά, ότι η γυμναστική πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας.

Μετά από μία τέτοια επέμβαση ποια είναι η περίοδος που απαιτείται, ώστε ένας ασθενής να επιστρέψει στους κανονικούς του ρυθμούς και φυσικά στο χώρο εργασίας του;
Πάντα εξαρτάται από το μέγεθος της παρέμβασης στην οποία θα υποβληθεί ο ασθενής. Αν πρόκειται για μεγάλες ή πολλαπλές περιοχές τότε συνήθως το χρονικό πλαίσιο κυμαίνεται από 4 έως 10 ημέρες. Εάν πρόκειται για μια μικρότερης εμβέλειας θεραπεία, εννοείται ότι ο χρόνος αποθεραπείας θα είναι ελάχιστος!

Info: Tο μέθοδο Vaser 3D Lipo και την μέθοδο Renuvion, πραγματοποιεί ο Δρ. Άγγελος Καρατζιάς, πλαστικός χειρουργός αισθητικής και αποκατάστασης στο Αρεταίειο Νοσοκομείο. Περισσότερες πληροφορίες για τον Δρ. Άγγελο Καρατζιά θα βρείτε στο τηλέφωνο (+357) 22 020721 και στην ιστοσελίδα https://www.drkaratzias.com
Facebook: www.facebook.com/drkaratzias/, https://www.facebook.com/Renuvioncyprus/?modal=admin_todo_tour, www.facebook.com/vaser3dlipo/
Instagram: https://www.instagram.com/renuvion_cyprus/, www.instagram.com/vaser3dlipocyprus/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS