Επιδερμίδα λαμπερή σαν διαμάντι: Yπάρχει λύση για να ανατρέψεις τα σημάδια του χρόνου

H Frezyderm σου έχει τη λύση καθώς τα χρόνια περνούν και τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος μειώνονται, προκαλώντας έτσι ξηρότητα και αφυδάτωση στο δέρμα, κάτι το οποίο κάνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες πιο αισθητές.

 Το ρολόι γυρίζει αργά, η λάμψη χάνεται γρήγορα
Με το πέρασμα των χρόνων, ο ρυθμός των μεταβολικών λειτουργιών του δέρματος αρχίζει να φθίνει. Η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται και η κυτταρική ανανέωση πραγματοποιείται πιο αργά απ’ ό,τι σε ένα νεανικό δέρμα. Το δεύτερο έχει ως αποτέλεσμα να παραμένουν τα νεκρά κύτταρα στις εξωτερικές στιβάδες της επιδερμίδας δημιουργώντας θαμπή, τραχιά, άτονη όψη. Εάν δεν ακολουθήσει, η κατάλληλη απολεπιστική δράση, το δέρμα δυσκολεύεται να ανακτήσει τη λάμψη και τη ζωντάνια του.

Τα Διαμάντια στις υπηρεσίες της αντιγήρανσης
Πολύτιμη όμως είναι η συνεισφορά των διαμαντιών και στην όψη και τη λειτουργία της επιδερμίδας, όπως διαπίστωσε μετά από μελέτες, τα τελευταία κυρίως χρόνια, η Επιστήμη της Κοσμητολογίας. Για να κατανοήσουμε όμως την ευεργετική επίδραση του διαμαντιού στην εξυγίανση και την ευεξία του δέρματος, χρειάζεται να δούμε πρώτα την εικόνα του δέρματος στο διάβα του χρόνου.

Οι κρύσταλλοι φυσικού διαμαντιού είναι αυτή η «δύναμη ανανέωσης» που χρειάζεται ένα δέρμα με αντίστοιχη εικόνα φθοράς, αφού κάνουν στην επιδερμίδα ένα peeling μη-αισθητό αλλά με ορατά και διακριτά αποτελέσματα. Με την ήπια αυτή απολέπιση των κρυστάλλων φυσικού διαμαντιού, τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται, η κυτταρική ανανέωση πραγματοποιείται με γρηγορότερους ρυθμούς και η επιδερμίδα επανακτά τη ζωντάνια της και ακτινοβολεί λάμψη και φρεσκάδα.

Αξιοποιώντας τα αντιγηραντικά οφέλη των κρυστάλλων φυσικού διαμαντιού, η FREZYDERM τα ενσωμάτωσε, για πρώτη φορά, σε μία νέα premium σειρά ενισχυμένης δράσης, ιδανική για τις ανάγκες του ώριμου, άτονου δέρματος ή της έντονα ταλαιπωρημένης επιδερμίδας. Η βασισμένη στην Επιγενετική DIAMOND VELVET, με κρέμα ισχυρής ενυδάτωσης, κρέμα ισχυρής αντιγήρανσης και ειδική συσκευή μικροδιάχυσης είναι αυτή η σειρά σχεδιαστικής υπεροχής, υψηλής επιστημονικότητας και μοναδικής αποτελεσματικότητας που κρύβει μέσα της τα όλα τα ευεργετικά οφέλη των κρυστάλλων φυσικού διαμαντιού συνδυαστικά με μία ακόμη κρυσταλλική δομή αντιγηραντικής φροντίδας: τους κρυστάλλους Boron Nitride που προσφέρουν υψηλό βαθμό διάχυσης του φωτός για υψηλό και άμεσο soft focus effect στις ρυτίδες αλλά και στις δυσχρωμίες. Κι αυτό γιατί έχουν τη δυνατότητα να εισέρχονται στις εσοχές του προσώπου που δημιουργούνται από τις βαθιές ρυτίδες της ώριμης επιδερμίδας και καθώς αντανακλάται το φως στα σημεία αυτά, σχηματίζεται ένα εφέ «γεμίσματος» των εσοχών που δημιουργεί το εφέ της πιο ομοιόμορφου ανάγλυφου του προσώπου.

Και κάπως έτσι, ανανεώνοντας μοναδικά την όψη της επιδερμίδας της και αναδεικνύοντας την κρυμμένη της φυσική λάμψη, οι κρύσταλλοι φυσικού διαμαντιού της κάνουν ένα σπάνιο δώρο επαναφοράς της πολυπόθητης νεότητας Αν αυτό δεν είναι ανεκτίμητης αξίας, τότε τι είναι;

Η ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

#1. Τη DIAMOND VELVET MOISTURIZING CREAM:
Ενυδατική Κρέμα Προσώπου για Ώριμο Δέρμα εφάρμοσε πρωί ή/και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα, στο πρόσωπο και το λαιμό. Συνενώνοντας μοναδικές καινοτομίες επανόρθωσης, αποτελεί την ιδανική λύση, εάν οι αισθητικές επεμβάσεις δεν είναι στις επιλογές σας ή μετά από αυτές, για μία ενισχυμένη καθημερινή φροντίδα. Χάρη στους ειδικά σχεδιασμένους κρυστάλλους φυσικού διαμαντιού και το Boron Nitride που περιέχει, επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση, κάνοντας το δέρμα να ακτινοβολεί λάμψη και φρεσκάδα ενώ ένας προσεκτικά επιλεγμένος συνδυασμός ισχυρών ενυδατικών δραστικών υψηλής διαβατότητας «κλειδώνει» την υγρασία στην επιδερμίδα, δημιουργώντας υψηλά αποθέματα παρατεταμένης ενυδάτωσης.

#2. Τη DIAMOND VELVET ΑΝΤΙ-WRINKLE CREAM:
Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου για Ώριμο Δέρμα. Η επιδερμική αναγέννηση επιταχύνεται, η πυκνότητα της επιδερμίδας αυξάνεται, η σφριγηλότητα και η ελαστικότητα επανέρχονται, οι ρυτίδες «γεμίζουν» αποτελεσματικά και η φυσική λάμψη αποκαθίσταται ορατά. Επιπλέον, η Diamond Velvet Anti-Wrinkle Cream διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση που προσφέρει βαθιά και παρατεταμένη ενυδάτωση στο δέρμα διατηρώντας τα αποθέματα υγρασίας του.

#3. Το DIAMOND WRINKLE FIGHTER:

Ειδική Συσκευή Αντιγήρανσης για Ώριμο Δέρμα. Καινοτόμος συνδυασμός ειδικής συσκευής μικροδιάχυσης με ταυτόχρονη εκροή ορού ισχυρής αντιγηραντικής δράσης για το ώριμο/ή και ταλαιπωρημένο δέρμα. Εμπλουτισμένος με κρυστάλλους φυσικού διαμαντιού μέγιστης αποτελεσματικότητας, ο ορός Diamond Wrinkle Fighter ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση για άμεσα αναζωογονημένη επιδερμίδα που ακτινοβολεί λάμψη και φρεσκάδα ενώ ο προσεκτικά επιλεγμένoς συνδυασμός δραστικών του μειώνει τις ρυτίδες* βιολογικής προέλευσης και τις ρυτίδες από μυϊκές συσπάσεις, αυξάνει τη σύσφιγξη, τη δερματική πυκνότητα και την ελαστικότητα και ενισχύει τους μηχανισμούς ενυδάτωσης.

Τα προϊόντα frezyderm Θα βρεις στα φαρμακεία, online στο www.frezyderm.com.cy και στο evzeen.com