ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

Healthy lifestyle: Πώς η ευεξία γίνεται το σήμα κατατεθέν των επιτυχημένων γυναικών

Η νέα γενιά γυναικών φιλοδοξεί να διαλύσει τα στερεότυπα της κοινωνίας, πειραματιζόμενη τόσο με την εσωτερική όσο και την εξωτερική της εικόνα, θέλοντας να αναδείξει τη θηλυκότητά της και ότι δεν ξεχνά να προσέχει τον εαυτό της.

Αν συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο, πολύ απλά η κίνησή σου αυτή θα σου χαρίσει μεγαλύτερη ικανοποίηση, θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχισμένη, θα αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και τελικά θα σου προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη καθημερινότητα.

Πώς θα το πετύχεις αυτό;

#1 Μάθε να διατηρείς μια θετική στάση και συμπεριφορά

Το πώς νιώθεις η ίδια για τον εαυτό σου, είναι και αυτό που προβάλλεις προς τους άλλους ακόμη και αν δεν το καταλαβαίνεις. Υιοθετώντας λοιπόν μια θετική σκέψη και συμπεριφορά θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις.

#2 Να προσέξεις τη διατροφή σου

Η διατροφή παίζει ίσως το σημαντικότερο ρόλο στη διαμόρφωση του οργανισμού και του σώματος, οπότε όχι μόνο χρειάζεται να προσέχεις τι τρως, αλλά και το πόσο τρως.

#3 Να γυμνάζεσαι τακτικά

Αξίζει να κάνεις τη γυμναστική μέρος της ζωής σου. Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα αρκούν για να διατηρήσεις την ευεξία σου, είτε επιλέξεις το γυμναστήριο, είτε οποιαδήποτε άλλη μορφή άσκησης.

#4. Η «διατροφή» της επιδερμίδας

Πολύ σημαντικό ρόλο για μια υγιής λαμπερή επιδερμίδα παίζουν και τα προϊόντα που επιλέγεις. Έτσι καλό είναι να χρησιμοποιείς συνθέσεις φυσικές και eco friendly, δηλαδή εκτός από την ομορφιά σου να ενισχύεις και το περιβάλλον. Η Kypwell ερευνά, αναπτύσσει και κλείνει στα μπουκάλια της όσο το δυνατόν περισσότερα πολύτιμα και καινοτόμα συστατικά, διαλεγμένα στο μέγιστο της απόδοσής τους.

Τέσσερις πρακτικές, που όλες οι γυναίκες αν θέλουν να έχουν μια ισορροπία στην καθημερινότητα τους πρέπει να υιοθετήσουν. Τρανό παράδειγμα μιας τέτοιας multitasker γυναίκας -άξιας θαυμασμού- είναι αυτό της Βαρβάρας Λάρμου: Καλλιτέχνης, yoga instructor και λάτρης του healthy lifestyle. Επιτυχημένη, ανεξάρτητη και πολυτάλαντη.

Καθόλου τυχαίο λοιπόν, που η Βαρβάρα Λάρμου επιλέγηκε για να είναι η νέα πρέσβειρα του πολυβραβευμένου κυπριακού brand ευεξίας Kypwell, το οποίο δημιούργησαν η Inna Orlova και η Έλενα Ελράη.

Η Βαρβάρα Λάρμου επιλέγει συνειδητά ένα organic και vegan lifestyle -κάτι που την κάνει να ταιριάζει ιδανικά στην Kypwell και την ιδιοσυγκρασία του brand. Η προσέγγιση της Kypwell άλλωστε, όσον αφορά στην ευεξία είναι απολύτως ολιστική, με τη βιωσιμότητα να βρίσκεται στον πυρήνα της μάρκας, φιλοσοφία με την οποία η γνωστή ηθοποιός ταυτίζεται στο μέγιστο βαθμό.

«Η Βαρβάρα Λάρμου αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία της Kypwell. Ανήκει στη νέα γενιά γυναικών για τις οποίες ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι συνώνυμος με την ομορφιά. Είναι πραγματικά απόλυτα συνυφασμένη με την φιλοσοφία ζωής της Kypwell» τονίζουν οι ιδρύτριες της Kypwell, κυρίες Orlova και Ελράη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Kypwell, λάνσαρε πέρυσι το Face Wellness, την πρωτοποριακή και ταχέως αυτή αναπτυσσόμενη τάση στη σύγχρονη ομορφιά, με στόχο να αποφύγει τις χειρουργικές επεμβάσεις για τη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης και μύησε πρόσφατα την γνωστή ηθοποιό στο υπέροχο αυτό πρόγραμμα που συμβάλλει στο να αποφύγει κανείς την πρόωρη γήρανση. Άλλωστε όπως ακριβώς γυμνάζουμε το σώμα μας πηγαίνοντας στο γυμναστήριο, έτσι και για το πρόσωπό μας χρησιμοποιούμε μεθόδους κατά της γήρανσης, 1 με 2 φορές την εβδομάδα, για να επιτύχουμε ένα υγιή τρόπο ζωής, πάντα υπό την καθοδήγηση του Face Wellness coach.

Τα vegan προϊόντα της Kypwell είναι η πρώτη επιλογή για τις γυναίκες που πιστεύουν στη δύναμη της φύσης, και επιλέγουν να χρησιμοποιούν μόνο οργανικά και φυσικά συστατικά που είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Tο brand φροντίζει ώστε οι συσκευασίες των προϊόντων τoυ να είναι καινοτόμες, φιλικές προς το περιβάλλον και βιώσιμες μιας και κατασκευάζονται από φελλό, γυαλί, ξύλο και ανακυκλωμένο χαρτί.

Η Βαρβάρα Λάρμου, η αγαπημένη ηθοποιός, με αυτοπεποίθηση και έμφυτη κομψότητα, είναι η τέλεια εκπρόσωπος της healthy προσέγγισης της ομορφιάς που έχει το brand.

Plus info: Μην χάσεις στο Instagram account του Like.com.cy, την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου στις 18.30, ένα μοναδικό face wellness session με την ομάδα της Kypwell και την γνωστή ηθοποιό Βαρβάρα Λάρμου!