Lipstick Fever: Όταν το κόκκινο κραγιόν δεν φοριέται μόνο στα χείλη

«Η ομορφιά είναι η καλύτερη εκδίκηση μιας γυναίκας» είχε δηλώσει ο Γάλλος μουσικός Serge Gainsbourg. Ποια είναι τα όπλα της; Μα το κραγιόν και το άρωμά της. Δύο προϊόντα που επάξια έχουν κερδίσει τη θέση τους σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ.

Με τις ρίζες του να χρονολογούνται στα βάθη του χρόνου και στην αρχαία Αίγυπτο, το κόκκινο κραγιόν έχει εξυμνηθεί ουκ ολίγες φορές. Η ιστορία του ξεκινά με την Κλεοπάτρα, η οποία ήταν η πρώτη γυναίκα που έγινε γνωστό ότι το φόρεσε, ενώ συνεχίζει με τη Marilyn Monroe και τα signature κόκκινα χείλη της, που έκαναν το ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί.

Το κόκκινο κραγιόν δεν είχε πάντα τη μορφή που σήμερα γνωρίζουμε και αγαπάμε. Οι Σουμέριοι για παράδειγμα λέγεται ότι θρυμμάτιζαν πέτρες και χρησιμοποιούσαν τη σκόνη μαζί με νερό για να βάψουν τα χείλη τους κόκκινα. Τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε την ευκαιρία ωστόσο να απολαμβάνουμε σύγχρονες ενυδατικές συνθέσεις με έντονη απόδοση χρώματος, οι οποίες έχουν κερδίσει επάξια τη θέση τους στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας. Άλλο ένα προϊόν που κερδίζει επάξια μια πρώτη θέση στη λίστα με τα must-haves κάθε μπουντουάρ είναι το άρωμα.

Πώς θα σου φαινόταν όμως η ιδέα να φορούσες το κραγιόν σου όχι στα χείλη, αλλά στα ζεστά  και «κρυφά» σημεία του σώματός σου αλλά και αυτά με εντονότερο σφυγμό; Ναι, ένα άρωμα που μυρίζει σαν κραγιόν…

Ένα ηχηρό, αισθησιακό, προκλητικό, Lipstick (Fever) ένα θερμόαιμο Κόκκινο φιλί που «κλειδώνει» το μυαλό καθώς τα μάγουλα φλερτάρουν με επιθυμία και πάθος. Άλλωστε κάθε γυναίκα είναι η κορυφαία πρωταγωνίστρια στην ταινία της ζωής της.

Ο Romano Ricci (εγγονός της θρυλικής σχεδιάστριας μόδας Nina Ricci) συνέλαβε την ιδέα κάνοντας την πράξη με τη δημιουργία  και τη σύνθεση του αρώματος Lipstick Fever. Εμπνευσμένο από μια σειρά κραγιόν. Απόλυτα θηλυκό, επικεντρώνεται στις νότες που χρησιμοποιούνται για τη σύνθεση ενός κραγιόν: Ίριδα, βιολέτα και κόκκινα βατόμουρα. Εμπλουτιμένο με ξυλώδεις νότες (Πατσουλί, ξύλο Κέδρος) φέρνει στο μυαλό αρώματα πούδρας και άλλων καλλυντικών από το παρελθόν. Μια σύγχρονη, γκουρμέ και απόλυτα θρυλική σύνθεση. Ένα μπουκάλι που γίνεται σταδιακά κόκκινο, αναδεικνύοντας όλες τις διαφορετικές πλευρές του πάθους. Με ένα ασημένιο πώμα σαν κορώνα και ιριδίζον λογότυπο, το Lipstick Fever ξεχωρίζει ως το απόλυτα σαγηνευτικό εργαλείο, ένα χαρακτηριστικό άρωμα.

Και αν η Coco Chanel ήταν απαισιόδοξη για το μέλλον μιας γυναίκας χωρίς άρωμα, η Juliette κουνά το δάκτυλο και προκαλεί: η ερώτηση δεν προκύπτει. Είμαστε αχώριστοι. Ποια είναι Juliette; Εκτός από την Σαιξπηρική ηρωίδα, το πολύ (ομολογουμένως) ευφυές brand αρωμάτων Juliette Has A Gun που λανσαρίστηκε το 2006, με φιλοσοφία να προσεγγίσει την αρωματοποιία σαν τέχνη, παρουσιάζοντας αρώματα ξεχωριστά που έχουν να διηγηθούν κάποια ιστορία.

Θα το βρειτε αποκλειστικα στα εξης καταστηματα Beautyline

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – Beauty Line Stasikratous (Στασικράτους 29), Beauty Line Stavrou (Σταυρού 58, Στρόβολος), Beauty Line Nicosia Mall
ΛΕΜΕΣΟΣ – Beauty Line Makariou (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 193 Λεμεσός)
ΛΑΡΝΑΚΑ – Beauty Line Timagia (Λ. Στρατηγού Τιμάγια 15)
Και ONLINE στο www.beautyline.com.cy