My Hair.My Canvas: Όταν η φροντίδα μαλλιών γίνεται προσωπική έκφραση

Η βιωσιμότητα, η οικολογία, η ανακύκλωση και ο βιγκανισμός έχουν μπει πλέον για τα καλά στο λεξικό της ομορφιάς, με ολοένα και περισσότερα brands να στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον πλανήτη.

Οι όροι clean eating και clean beauty, έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, αφού τα clean προϊόντα είναι ασφαλή για τους ανθρώπους και τον πλανήτη και διαθέτουν ένα μη τοξικό στοιχείο ως βασικό συστατικό και φυτικά ενεργά εκχυλίσματα. Προϊόντα που εμπλουτίζουν και φροντίζουν την επιδερμίδα με τα πιο αγνά συστατικά.

My Hair. My Canvas.

Μια τέτοια καινοτόμο είσοδο στον κόσμο της clean beauty κάνει και η Alterna, η πολυτελής φροντίδα των μαλλιών σου.

Η συλλογή προϊόντων της ‘My Hair. My Canvas’ είναι 100% Vegan (δηλαδή δεν περιέχουν ζωικά υποπροϊόντα ή συστατικά που προέρχονται από ζώα), συμβατά με τη βιωσιμότητα (προστατεύουν τους πόρους του πλανήτη) και ταυτόχρονα είναι cruelty free (δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα κατά τη διάρκεια της παρασκευής τους ή και πριν από την πώληση).

Οι προσεκτικά επιλεγμένες φόρμουλες των προϊόντων ‘My Hair My Canvas’ παρασκευάζονται αποκλειστικά με φυσικά συστατικά και μοναδικά βότανα, όπως εκχύλισμα νούφαρου, ζάχαρη καρύδας, λευκό κάρβουνο, φραγκόσυκο, περλίτη και εκχύλισμα φλούδας λεμονιού. Το βοτανικό χαβιάρι βιώσιμης προέλευσης είναι το βασικό συστατικό αυτής της σειράς προϊόντων, το οποίο σφραγίζει την υγρασία στην τρίχα, προσθέτοντας ενυδάτωση, ελαστικότητα και λάμψη στα μαλλιά.

Η καινοτομία όμως της σειράς -πέραν της φόρμουλας- έγκειται στο γεγονός ότι οι συσκευασίες παράγονται βάσει πιστοποιημένης διαδικασίας από 50% ανακυκλώσιμο πλαστικό.

Και αν clean eating διαδέχεται το clean beauty δεν χρειάζεται να είσαι η Gwyneth Paltrow, ούτε να έχεις τα ράφια της κουζίνας σου γεμάτα από φυτικά προϊόντα για να φροντίζεις την επιδερμίδα σου και τα μαλλιά σου με πιο αγνά και φυσικά συστατικά.

Για να διατηρήσεις την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών σου, χρειάζεται πρωτίστως να υιοθετήσεις μια σωστή καθημερινή πρακτική φροντίδας με τα κατάλληλα προϊόντα.

Και εδώ μπαίνει η Alterna με τη νέα της σειρά ‘My Hair My Canvas’. Επαγγελματικά προϊόντα για τις καθημερινές ανάγκες των μαλλιών σου όπως σαμπουάν, conditioner και μάσκα αλλά για πριν και μετά το styling που ταυτόχρονα προστατεύουν αλλά και αναδεικνύουν εντυπωσιακά υγιή μαλλιά.

EXFOLIATING CLEANSER

Βοηθά στη απομάκρυνση ακαθαρσιών και υπερβολικών ελαίων από τις ρίζες, καθώς καθαρίζουν το τριχωτό της κεφαλής.

AIR-DRY BALM

Ελαφρύ στη σύνθεση balm με φραγκόσυκο, που βοηθά στο φριζάρισμα και αναδεικνύει φυσικά hair looks.

Τα προϊόντα της Alterna Haircare διατίθενται σε επιλεγμένους κομμωτικούς χώρους Παγκύπρια καθώς και στο showroom της Healthway Trading Ltd στην Γεράσιμου Μαρκορά 3, 1075 Λευκωσία – 22276930