BEAUTYFACE & BODYΠοια είναι η νέα τάση στην αντηλιακή προστασία;

Ποια είναι η νέα τάση στην αντηλιακή προστασία;

Η σειρά Luxurious Sun Care της Intermed είναι ό,τι χρειάζεται να πάρεις μαζί σου στο νεσεσέρ παραλίας ή ακόμα καλύτερα αυτό των διακοπών.

Αν επιθυμείς πολύ περισσότερα από απλή αντηλιακή προστασία, δηλαδή να μην παραλείψεις τις υπόλοιπες ανάγκες της επιδερμίδας όπως είναι η βαθιά ενυδάτωση και η αντιοξειδωτική προστασία, η Intermed προτείνει τη σειρά Luxurious Sun Care: Με επιστημονικά σχεδιασμένες συνθέσεις, με Βιταμίνη C και ενισχυμένο συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων συστατικά με έξτρα οφέλη για την επιδερμίδα όπως ανάπλαση και βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και την οξειδωτική φθορά που προκαλεί τη γήρανση.

#1

Luxurious Suncare Antioxidant Sunscreen Invisible Spray SPF 30 και 50+

Διάφανo spray για το σώμα που μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα και γρήγορα σε στεγνό ή βρεγμένο δέρμα. Η αντιοξειδωτική σύνθεση με βιταμίνη C και ενισχυμένο συνδυασμό UV φίλτρων προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από την UVA, UVB ακτινοβολία και αντιγηραντική δράση. Ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα από την οξειδωτική φθορά, ενώ βελτιώνει την υφή του χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

#2

Luxurious Sun Care Silk Cover Bronze With Hyaluronic Acid SPF50

Μια καινοτόμος, έγχρωμη αντηλιακή κρέμα προσώπου πολύ υψηλής προστασίας και ταυτόχρονης ανάπλασης, με ήπια καλυπτική δράση. Η εξειδικευμένη της σύνθεση, εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ, σφραγίζει την υγρασία της επιδερμίδας ενισχύοντας τη φυσική αναπλαστική ικανότητα του δέρματος. Χάρη στη Βιταμίνη Ε που περιέχει, προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική προστασία και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Προλαμβάνει τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας.

#3

Luxurious Sun Care Tanning Oil SPF6

Ξηρό λάδι για γρήγορο & έντονο μαύρισμα. Χάρη στη μεταξένια σύνθεσή του ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος και χαρίζει γρήγορο, έντονο και χρυσαφένιο μαύρισμα που διαρκεί, χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

#4

Luxurious Sun Care Hair Protection Spray

Ένα αντηλιακό Spray για τα μαλλιά

με κερατίνη, βιταμίνη Ε, προ-βιταμίνη Β5, UV προστασία και τεχνολογία που κλειδώνει το χρώμα, προστατεύει τα μαλλιά σας από τον ήλιο, ενώ παράλληλα τα μαλακώνει και τα θρέφει, ενδυναμώνει την τρίχα, ενώ τα έλαια από χαμομήλι και αβησσυνία χαρίζουν μοναδική λάμψη.

#5

Luxurious Sun Care Monoi Oil

Έλαιο Monoi για έντονο μαύρισμα & ενυδάτωση με βιταμίνη Ε και εξωτικό άρωμα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στην αφυδατωμένη επιδερμίδα, αναδόμηση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ παράλληλα καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει το δέρμα από τη γήρανση. Το έλαιο Moinoi που περιέχει είναι ένα πολύτιμο έλαιο που παρασκευάζεται αποκλειστικά στη Γαλλική Πολυνησία και έχει εξαιρετικά ενυδατικές ιδιότητες.

Τα Luxurious Sun Care αποτελούν μια ολοκληρωμένη σειρά με μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων αντηλιακής προστασίας για πρόσωπο, σώμα, μάτια, χείλη και μαλλιά καθώς και περιποίησης και ενυδάτωσης μετά την έκθεση στον ήλιο. Θα τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS